Din 17 iulie, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova va avea o reprezentanță la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova intenționează de mai multă vreme să deschidă o reprezentanţă la Câmpina. În acest sens, conducerea instituției s-a adresat autorităţilor locale, care i-au repartizat un spaţiu în incinta Casei Tineretului.

Este vorba de camera 207 de la etajul al doilea al Casei Tineretului, un spaţiu în suprafaţă de 98mp, atribuit în folosinţă gratuită Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova prin Hotărârea nr. 44/martie 2017 a Consiliului Local. Camera de Comerţ şi Industrie nu plăteşte chirie pentru acest spaţiu, dar va achita contravaloarea utilităţilor. Între Primăria Câmpina şi Camera de Comerţ şi Industrie Prahova există un protocol de colaborare, încheiat în august anul trecut. Atribuirea acestui spaţiu s-a făcut pentru o perioadă de cinci ani, obiectivele acestui demers fiind "dezvoltarea şi promovarea mediului de afaceri, precum şi dezvoltarea economico-socială a municipiului Câmpina". De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova va acorda sprijin Primăriei Câmpina pentru realizarea studiilor şi cercetărilor de piaţă necesare întocmirii planurilor de dezvoltare locală.
Reprezentanţa de la Câmpina a Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova va fi deschisă şi va deveni operaţională pentru public începând de luni, 17 iulie.

4626 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.