Din 17 iulie, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova va avea o reprezentanță la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova intenționează de mai multă vreme să deschidă o reprezentanţă la Câmpina. În acest sens, conducerea instituției s-a adresat autorităţilor locale, care i-au repartizat un spaţiu în incinta Casei Tineretului.

Este vorba de camera 207 de la etajul al doilea al Casei Tineretului, un spaţiu în suprafaţă de 98mp, atribuit în folosinţă gratuită Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova prin Hotărârea nr. 44/martie 2017 a Consiliului Local. Camera de Comerţ şi Industrie nu plăteşte chirie pentru acest spaţiu, dar va achita contravaloarea utilităţilor. Între Primăria Câmpina şi Camera de Comerţ şi Industrie Prahova există un protocol de colaborare, încheiat în august anul trecut. Atribuirea acestui spaţiu s-a făcut pentru o perioadă de cinci ani, obiectivele acestui demers fiind "dezvoltarea şi promovarea mediului de afaceri, precum şi dezvoltarea economico-socială a municipiului Câmpina". De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova va acorda sprijin Primăriei Câmpina pentru realizarea studiilor şi cercetărilor de piaţă necesare întocmirii planurilor de dezvoltare locală.
Reprezentanţa de la Câmpina a Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova va fi deschisă şi va deveni operaţională pentru public începând de luni, 17 iulie.

4727 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

127 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

236 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.

Alte stiri recente

432 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

684 vizualizari
11 apr. 2024 17:16

Liga A Prahova, etapa a 24-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 24-a din Liga A Prahova vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările: