Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii de la CSS Constantin Istrati Câmpina, campioni naţionali la aruncarea discului, categoria juniori II

Sport (Categoria articolului)

Ultima zi a finalelor Campionatului Naţional de Aruncări Lungi a adus pentru CSS Constantin Istrati Câmpina o performanţă de excepţie, Andreea Lungu şi Marius Vasile cucerind titlurile de campion naţional, ambii la categoria juniori II în proba de aruncarea discului.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul I, aruncarea discului, 42,10m
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul I, aruncarea discului, 49,38m (nou record personal)
Roberto Crăciun (antrenor Nicolae Pavel) - locul VII, aruncarea suliţei, 36,73m (nou record personal - debutant la o asemenea competiţie)
Nicuşor Opriş (antrenor Nicolae Pavel) - locul IX, aruncarea discului, 30,96m (nou record personal - debutant la o asemenea competiţie)
Cele două medalii de aur cucerite astăzi de atleţii câmpineni se adaugă zestrei valoroase din primele două zile, în total palmaresul câmpinenilor fiind de două medalii de aur, trei medalii de argint şi patru de bronz. Performanţele sportivilor de la CSS Constantin Istrati Câmpina sunt cu atât mai apreciabile cu cât condiţiile de concurs au fost extrem de vitrege, din cauza condiţiilor meteorologice, dar cu toate acestea, în fiecare zi am consemnat noi recorduri personale pentru elevii colectivului tehnic condus de Nicolae Pavel.

5148 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1573 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2934 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

232 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4680 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.