Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii de la CSS Constantin Istrati Câmpina, campioni naţionali la aruncarea discului, categoria juniori II

Sport (Categoria articolului)

Ultima zi a finalelor Campionatului Naţional de Aruncări Lungi a adus pentru CSS Constantin Istrati Câmpina o performanţă de excepţie, Andreea Lungu şi Marius Vasile cucerind titlurile de campion naţional, ambii la categoria juniori II în proba de aruncarea discului.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul I, aruncarea discului, 42,10m
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul I, aruncarea discului, 49,38m (nou record personal)
Roberto Crăciun (antrenor Nicolae Pavel) - locul VII, aruncarea suliţei, 36,73m (nou record personal - debutant la o asemenea competiţie)
Nicuşor Opriş (antrenor Nicolae Pavel) - locul IX, aruncarea discului, 30,96m (nou record personal - debutant la o asemenea competiţie)
Cele două medalii de aur cucerite astăzi de atleţii câmpineni se adaugă zestrei valoroase din primele două zile, în total palmaresul câmpinenilor fiind de două medalii de aur, trei medalii de argint şi patru de bronz. Performanţele sportivilor de la CSS Constantin Istrati Câmpina sunt cu atât mai apreciabile cu cât condiţiile de concurs au fost extrem de vitrege, din cauza condiţiilor meteorologice, dar cu toate acestea, în fiecare zi am consemnat noi recorduri personale pentru elevii colectivului tehnic condus de Nicolae Pavel.

5063 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1737 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1748 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

171 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1282 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.