Superliga B Prahova. Carpați Sinaia - Sportul Câmpina 8-3. Dezamăgitor...

Sport (Categoria articolului)

Dacă mulți merg la Sinaia de plăcere, pentru a se destinde, jucătorii de la Sportul Câmpina au avut parte de un adevărat supliciu, un chin pe care îl vor uitat cât mai repede și să demonstreze la viitoarele partide că ceea ce s-a întâmplat la Sinaia a fost doar un accident.

Pe un teren greu și pe o ploaie care te făcea să spui că nu ai da niciun câine afară din casă, Sportul nu a început rău meciul de la Sinaia. Dar a avut parte și de foarte mult ghinion, pentru că doar astfel poate fi definită situația ca să ai patru ocazii singur cu portarul, pe care să le ratezi, iar imediat pe contraatac să primești gol. Cu toate acestea, câmpinenii au reușit să înscrie de trei ori, prin S. Dumitrache, R. Burlacu și Corneanu, dar au avut și ghinionul ca jucătorilor formației gazdă să le intre aproape tot.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au jucat în formula: V. Dumitrache - R.Coman, Rădulescu, S. Dumitrache, Cafadaru, A. Burlacu, Neagu, Țigănuș, Corneanu, Crețu, R. Burlacu. Au mai intrat: C. Constantin, Dumitru. D. Biro, C. Andrei.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Știința Albești, penultima clasată înaintea acestei etape. Meciul se va juca fără spectatori având în vedere situația pandemică și conform hotărârii CNSU prin care este interzis accesul spectatorilor la orice manifestare sportivă.

3634 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1376 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele întregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare

742 vizualizari
01 oct. 2023 12:32

Turneul de handbal feminin, ultima competiție sportivă din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Onoarea de a închide din punct de vedere al evenimentelor sportive Festivalul CâmpinArtrelor și Sporturilor a aparținut handbalului, secția de profil din cadrul CS Câmpina organizând un triunghiular la care au mai luat parte formațiile Transilvania Brașov și CSM Ploiești.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.