Superliga B Prahova. Carpați Sinaia - Sportul Câmpina 8-3. Dezamăgitor...

Sport (Categoria articolului)

Dacă mulți merg la Sinaia de plăcere, pentru a se destinde, jucătorii de la Sportul Câmpina au avut parte de un adevărat supliciu, un chin pe care îl vor uitat cât mai repede și să demonstreze la viitoarele partide că ceea ce s-a întâmplat la Sinaia a fost doar un accident.

Pe un teren greu și pe o ploaie care te făcea să spui că nu ai da niciun câine afară din casă, Sportul nu a început rău meciul de la Sinaia. Dar a avut parte și de foarte mult ghinion, pentru că doar astfel poate fi definită situația ca să ai patru ocazii singur cu portarul, pe care să le ratezi, iar imediat pe contraatac să primești gol. Cu toate acestea, câmpinenii au reușit să înscrie de trei ori, prin S. Dumitrache, R. Burlacu și Corneanu, dar au avut și ghinionul ca jucătorilor formației gazdă să le intre aproape tot.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au jucat în formula: V. Dumitrache - R.Coman, Rădulescu, S. Dumitrache, Cafadaru, A. Burlacu, Neagu, Țigănuș, Corneanu, Crețu, R. Burlacu. Au mai intrat: C. Constantin, Dumitru. D. Biro, C. Andrei.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Știința Albești, penultima clasată înaintea acestei etape. Meciul se va juca fără spectatori având în vedere situația pandemică și conform hotărârii CNSU prin care este interzis accesul spectatorilor la orice manifestare sportivă.

3406 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.