Adrian Pițigoi contraatacă și demonstrează că este numit președinte interimar al PMP Prahova

Politică (Categoria articolului)

Așa cum promiteam ieri, când anunțam demiterea lui Adrian Pițigoi de la șefia PMP Câmpina, în cursul zilei de astăzi am primit un comunict de presă din partea lui Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

”Partidul Mișcarea Populară - Organizația Prahova informează asupra faptului că începând cu data de 20 martie 2022, prin hotărârea CEN nr. 37, dl. Ioan Adrian Pițigoi a fost numit președinte interimar al Organizației Județene PMP Prahova.
În consecință, de la data sus-menționată, punctele de vedere și comunicatele doamnei Cătălina Nicoleta Bozianu nu mai reprezintă poziția oficială a partidului, iar eventualele documente emise cu semnătura sus-numitei sunt nule de drept.
Pentru clarificarea situației politice din PMP, menționăm faptul că președintele Partidului Mișcarea Populră este domnul Cristian Diaconescu, așa cum se poate lesne verifica la Tribunalul București - Partide politice, poziția 62. (tribunalulbucuresti.ro)
Din punct de vedere politic, la nivelul județului Prahova, PMP susține ca și până acum dezvoltarea județului în conformitate cu principiile asumate în calitate de membru al familiei Partidului Popular European (PPE), alături de PNL și UDMR.
Președinte interimar, Ioan Adrian Pițigoi”

2728 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2330 vizualizari
29 mai 2022 14:15

Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

2081 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

17 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

635 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.