Adrian Pițigoi contraatacă și demonstrează că este numit președinte interimar al PMP Prahova

Politică (Categoria articolului)

Așa cum promiteam ieri, când anunțam demiterea lui Adrian Pițigoi de la șefia PMP Câmpina, în cursul zilei de astăzi am primit un comunict de presă din partea lui Adrian Pițigoi, pe care îl redăm integral:

”Partidul Mișcarea Populară - Organizația Prahova informează asupra faptului că începând cu data de 20 martie 2022, prin hotărârea CEN nr. 37, dl. Ioan Adrian Pițigoi a fost numit președinte interimar al Organizației Județene PMP Prahova.
În consecință, de la data sus-menționată, punctele de vedere și comunicatele doamnei Cătălina Nicoleta Bozianu nu mai reprezintă poziția oficială a partidului, iar eventualele documente emise cu semnătura sus-numitei sunt nule de drept.
Pentru clarificarea situației politice din PMP, menționăm faptul că președintele Partidului Mișcarea Populră este domnul Cristian Diaconescu, așa cum se poate lesne verifica la Tribunalul București - Partide politice, poziția 62. (tribunalulbucuresti.ro)
Din punct de vedere politic, la nivelul județului Prahova, PMP susține ca și până acum dezvoltarea județului în conformitate cu principiile asumate în calitate de membru al familiei Partidului Popular European (PPE), alături de PNL și UDMR.
Președinte interimar, Ioan Adrian Pițigoi”

3593 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6855 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4014 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.