Baschet printre picături de ploaie, în sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic

Actualitate (Categoria articolului)

La această oră (11.00), în sala de sport a Liceului Energetic din Câmpina se desfășoară o nouă ediție a Memorialului 'Mihai Pastor' la baschet, competiție organizată de administrația locală și destinată echipelor de fete și băieți de la liceele din municipiu. Ei bine, se joacă printre picături și se calcă pe prosoape, pentru că în sală plouă.

Jucătorii și profesorii lor au pus prosoape pe podeaua sălii, în zonele în care plouă, pentru ca tinerii baschetbaliști să nu alunece. De altfel, imaginile (foto și video) spun mai multe decât am putea scrie noi aici. La finalul partidelor va avea loc festivitatea de premiere, oficiată de obicei de reprezentanți ai Consiliului Local. Sperăm ca așa să se întâmple și astăzi, pentru ca aleșii locali să vadă cu ochii lor în ce condiții joacă baschet liceenii câmpineni. 
Sala de sport a Liceului Energetic a fost modernizată în perioada 2008 - 2009, cu fonduri de la bugetul local, costurile totale ridicându-se atunci la aproximativ un miliard lei vechi. În anul 2013, Liceul Energetic a primit bani de la Consiliul Local pentru mai multe lucrări de reparații, pe listă figurând și repararea acoperișului de la sala de sport. Anul acesta, Liceul Tehnologic Energetic a primit 90.000 lei de la bugetul local pentru câteva lucrări necesare, dar și pentru realizarea proiectului privind acoperișul de la sala de sport.

4012 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Air Magic 08.11.2016 12:46 Sa le fie rușine lui tiseanu, dula, fratila și care se mai lauda cu condițiile minunate pe care le oferă tinerilor pentru practicarea sportului!!!
  • Trump Vasile 09.11.2016 18:50 Se poate face si o piscina in acelasi timp ,lucrari de mantuiala marca tiseanu,tot orasul e o ruina medievala si trebuie conservata ca atare.

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.