Câştigătorii premiilor de la dezbaterea-concurs privind problema HidroPrahova

Eveniment (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro a organizat o primă dezbatere-concurs pe o temă pe care noi am considerat-o de mare importanţă pentru comunitatea locală - mergem în continuare pe mâna HidroPrahova sau ne retragem din asociere? Toţi cei care au comentat pe marginea subiectului, atât pe site, cât şi pe pagina pe care am creat-o special pe Facebook, au intrat într-o tragere la sorţi pentru premiile pe care le oferim cu sprijinul unor sponsori.

Toţi cei care au comentat subiectul propus de noi au primit un număr de ordine, iar prin intermediul site-ului specializat random.org am procedat la tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor. Iată lista acestora:
- un sejur de 3 zile (2 nopţi) pentru două persoane la Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei (se asigură cazare în cameră dublă şi masă) – oferit de Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei - Elena Puiu
- o cină pentru 4 persoane (fără băuturi alcoolice), oferită de Restaurantul Bella Italia Câmpina - Mariana Turtureanu
- 10 pachete cu produse promoţionale (agendă, pix şi insignă), oferite de Agenţia de Publicitate Temex Advertising Câmpina - Constantinescu Florica, As, Cristi Ilie, Flori Ilioiu, Graţiela Cordoş, Lucian Manea, Georgeta Petruţa Cosma, Irina Deaconu, Cornelia Lamba, Viorel Bondoc
- 3 tichete pentru o călătorie gratuită cu taxiul, în municipiul Câmpina şi comunele limitrofe, în limita a 10 km, oferite de societatea Riva Pan Câmpina - Daniel Dănuţ, Minion, Petre Nicoleta
- un ceas de birou, care include şi un calendar, oferit de Mendoza - Constantin Cândea
- un tort oferit de cofetăria cu cele mai delicioase produse din Câmpina - Mihai Catinca
- o minge de fotbal (Macron) oferită de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Stoican Marian
- un set de echipament de fotbal pentru copii, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Popa Elena
- o pereche de jambieri pentru fotbal, seniori, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti - Ion Preda.

Câştigătorii sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon 0733.388.425 în termen de trei zile de la data publicării acestui articol, adică până sâmbătă, 1 octombrie, ora 21.00. Cei care nu ne vor contacta pierd dreptul la premiu şi tragerea la sorţi pentru premiul respectiv va fi reluată.
Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi s-au implicat în dezbaterea-concurs organizată de CâmpinaTV.ro.

4297 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1564 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2718 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.