În atenția Prefecturii Prahova: în municipiul Câmpina n-ar putea funcționa un birou pentru permise auto și înmatriculări?

Actualitate (Categoria articolului)

Nebunia de la Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule de la Ploiești pare că nu se mai termină. Zi de zi sunt cozi interminabile, iar oamenii nici măcar nu au siguranța că pierd câteva ore, dar măcar își rezolvă problema. Au fost numeroase cazuri în care solicitanții au fost nevoiți să revină în alte zile pentru a-și înmatricula mașina.

Bineînțeles că lumea este nemulțumită, revoltată, sătulă de această bătaie de joc. Zilnic, sunt sute de oameni din tot județul care iau cu asalt ghișeele Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule. În aceste condiții, ne întrebăm dacă nu ar fi posibilă deschiderea unui birou la Câmpina, pentru locuitorii din cel de-al doilea municipiu al județului și din localitățile din jur? Primăria Câmpina ar putea pune la dispoziție spațiul necesar, exact așa cum s-a întâmplat în cazul Biroului de pașapoarte. Măcar o zi-două-trei pe săptămână să fie funcțional un astfel de birou. Sigur asta ar presupune fie trimiterea la Câmpina a unor angajați de la Ploiești, fie angajarea de personal care să lucreze aici. Nouă ni se pare o soluție mai de bun simț decât cea propusă de subprefectul Emil Drăgănescu. Potrivit observatorulph.ro, subprefectul a afirmat că preschimbarea permiselor auto poate fi făcută și în alte județe, conform Ordinului123/2013 al Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba doar de preschimbarea permiselor de conducere, nu și de înmatricularea vehiculelor. Cu alte cuvinte, prahovenii pot merge la serviciile de permise din alte județe pentru a-și preschimba permisul expirat sau deteriorat. 
Noi considerăm că autoritățile din Prahova sunt cele care trebuie să găsească soluții pentru gestionarea eficientă a acestei situații. Sigur, nu este ușor având în vedere faptul că Prahova este un județ mare, al treilea din țară după numărul de locuitori. Dar nici să-i trimiți pe prahoveni în alte județe pentru a se reduce coada de la Ploiești nu ni se pare corect.

11063 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 04.05.2017 21:16 Asta nu-i municipiu, este comuna...
  • Andreea Vane 04.05.2017 21:25 Bine ca va ganditi dvs si veniti cu propuneri ca noi nu avem primarie, nu avem consilieri, noi mergem degeaba la vot ca patru ani dupa aceea si asa nu se mai gandeste nimeni la noi. Vedeti de ce apeleaza oamenii tot la presa cand au nevoie? Ca in rest nu are cine sa-i ajute si sa se bata pentru ei. Primarul are probleme penale iar viceprimarul plateaza stalpi pe trotuare. Asta am votat asta avem!
  • Radu Petrescu 04.05.2017 22:46 Daca era ceva legat de politic rezolvau imediat ,oamenii iarta dar nu uita ,vine si votul ,Campina este Municipiu doar pt taxe? e o aplicatie de Casa Pionerilor sa reiei eliberarea Permiselor asa cum se faceau cu ceva timp in urma.Cei apropiati cum rezolva?din relatarile oamenilor se intra si prin fata,de asta atata nepasare?Chiar nu se pot sesiza si alte oficialitati precum Ministru de Interne ,Prim-Ministru ,ambasadorul SUA,Germania..........sa stai ca un animal 12 ore si sa te reprogramezi?RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE!
  • Magda 05.05.2017 17:51 Cine sa se lupte pentru noi la judet? ... sef al Campinei?😁 El e mai preocupat de ce se intampla la Voila😉
  • gheorghe radu 10.05.2017 16:52 Am pierdut doua zile si o noapte pentru a preschimba permisul auto; inscrieri pe liste din seara precedenta, liste, cozi, transpiratie, intr-un cuvant nebunie. Cei de la permise prelucreaza cca 150 permise pe zi iar cererea e dubla. Cu toate acestea ei vorbesc de programare on line, de fel de fel de programari dar nu vad ca sunt prea putini care fac treaba asta. Solutia? Mai multe birouri sau cea de mai sus, luarea in calcul a Campinei. Hei , prefectura, se aude?

Actualitate

1450 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1495 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.