Nici de această dată nu a fost să fie. Concursul pentru funcția de director al Casei de Cultură din Câmpina va fi re-re-reluat

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a organizat din nou concurs pentru ocuparea postului de responsabil (denumirea oficială) al Casei de Cultură 'Geo Bogza', post rămas vacant de aproape un an și jumătate, de la pensionarea fostului director Florin Dochia.

Din păcate, nici de această dată nu s-a ajuns la finalitatea dorită, iar concursul va trebui reluat. Au fost trei candidați care și-au depus dosarele: Alin Valentin Antemir (al cărui dosar a fost respins pe motiv că nu îndeplinea condițiile solicitate de administrația locală), Camelia David (care nu s-a mai prezentat la proba scrisă) și Laurențiu Costin Dumitru (care a obținut 47,20 puncte la proba scrisă, în condițiile în care minimul necesar pentru a intra la interviu era de 70 puncte). Contestația candidatului care a intrat la proba scrisă a fost respinsă de comisia de concurs, care l-a avut ca președinte pe viceprimarul Adrian Pițigoi.
În aceste condiții, Primăria Câmpina va trebui să organizeze un nou concurs. Casa de Cultură este condusă în continuare, interimar, de Mihaela Păun - referent clasa IA în cadrul instituției.

4294 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1452 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2814 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

394 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3852 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.