Tânăr de 23 ani, prins de polițiști în parcarea unui centru comercial din Câmpina oferind spre vânzare parfumuri contrafăcute

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii din Câmpina au depistat duminică, 7 mai 2023, în jurul orei 13.00, în parcarea unui centru comercial din localitate, un bărbat care oferea spre vânzare mai multe parfumuri cu însemnele și denumirile unor mărci înregistrate.

Astfel, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Dumbrava, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Ulterior, produsele au fost ridicate în vederea confiscării și a fost întocmit dosar penal "sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare", mai exact vânzarea de prodise contrafăcute.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2616 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

631 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

841 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

578 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.