Câmpina participă în premieră cu stand propriu la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința din luna ianuarie a Consiliului Local Câmpina, consilierul Monica Clinciu a propus Executivului să aibă în vedere ca municipiul Câmpina să participe la Târgul Național de Turism, cel mai important eveniment de profil din țara noastră și care va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Romexpo, în București.

"Dacă tot vrem să creștem din punct de vedere turistic, ar trebui să ne și promovăm obiectivele pe care le avem, să mergem noi în întâmpinarea celor interesați, nu să așteptăm să vină singuri", a afirmat atunci Monica Clinciu. Nu a existat nicio reacție din partea reprezentanților Primăriei și subiectul părea închis. Dar iată că, pe măsură ce se apropie data deschiderii Târgului Național de Turism, iar organizatorii pun la dispoziție tot mai multe informații cu privire la participanți, aflăm că municipiul Câmpina va avea stand propriu la Romexpo, alături de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (al cărui membru este și localitatea noastră). La standul Câmpinei va fi prezentă Carmen Găman, referent în cadrul Centrului de Informare și Promovare Turistică, iar la dispoziția celor interesați vor fi puse albume, pliante și alte materiale promoționale despre Câmpina și obiectivele sale turistice, dar și despre localitățile din jur.
Din zona noastră, la Târgul de Turism al României va participa, pentru al doilea an consecutiv, cu stand propriu, Clinica SanConfind Poiana Câmpina, care promovează turismul medical.

4883 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

153 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1231 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

3841 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1055 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.