Câmpina participă în premieră cu stand propriu la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința din luna ianuarie a Consiliului Local Câmpina, consilierul Monica Clinciu a propus Executivului să aibă în vedere ca municipiul Câmpina să participe la Târgul Național de Turism, cel mai important eveniment de profil din țara noastră și care va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Romexpo, în București.

"Dacă tot vrem să creștem din punct de vedere turistic, ar trebui să ne și promovăm obiectivele pe care le avem, să mergem noi în întâmpinarea celor interesați, nu să așteptăm să vină singuri", a afirmat atunci Monica Clinciu. Nu a existat nicio reacție din partea reprezentanților Primăriei și subiectul părea închis. Dar iată că, pe măsură ce se apropie data deschiderii Târgului Național de Turism, iar organizatorii pun la dispoziție tot mai multe informații cu privire la participanți, aflăm că municipiul Câmpina va avea stand propriu la Romexpo, alături de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (al cărui membru este și localitatea noastră). La standul Câmpinei va fi prezentă Carmen Găman, referent în cadrul Centrului de Informare și Promovare Turistică, iar la dispoziția celor interesați vor fi puse albume, pliante și alte materiale promoționale despre Câmpina și obiectivele sale turistice, dar și despre localitățile din jur.
Din zona noastră, la Târgul de Turism al României va participa, pentru al doilea an consecutiv, cu stand propriu, Clinica SanConfind Poiana Câmpina, care promovează turismul medical.

4788 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.