A început modernizarea Străzii Căprărești din comuna Bănești, stradă inclusă în proiectul de un milion de euro

Actualitate (Categoria articolului)

Primele lucrări care se desfășoară pe Strada Căprărești constau în realizarea unor rigole betonate, pe ambele părți ale străzii, pentru scurgerea apelor pluviale. Apoi strada va fi asfaltată. Aceasta este prima lucrare începută în 2018 și care face parte din proiectul pentru care Primăria Bănești a obținut aproape un milion de euro finanțare prin PNDR 2014-2020.

După cum ne-a declarat primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica, la finalul lucrărilor de reabilitare a străzii va fi modernizat și iluminatul public prin montarea unor corpuri de iluminat cu leduri, mult mai eficiente decât cele existente acum.
Vă reamintim că, în 2017, Primăria comunei Bănești a obținut finanțare de la bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, pentru asfaltarea a 8 km de străzi și alei, inclusiv ulițe unde nu a existat niciodată asfalt, ci doar pământ sau balastru. Lucrările au început anul trecut, pe diferite tronsoane de drum, fiind executate de societatea Roni Civil Interoute SRL Băicoi, câștigătoarea licitației. Singura problemă este aceea că unele străzi incluse în acest proiect nu vor putea fi modernizate până când HidroPrahova nu finalizează lucrările de canalizare.

4303 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Georgiana 17.03.2018 17:05 Ma bucur foarte mult pt ceea ce faceti pt comuna noastră abia ast la vara sa viu in romania sii sa ma bucur de tot ceea ce faceti pt comuna noastră ...desi sunt foarte mulțumită de ceea ce faceti sg lucru care nu îmi da pace parcul de la postul de control..am vz fff multi jucanduse dar in acelaș timp fff periculos din cauza cetățenilor care merg cu viteza dacă sar putea face cv in privinta aceasta ar fi foarte nn ..multumesc anticipat

Actualitate

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.