Primele medalii pentru atletismul câmpinean la finala Campionatului Naţional de Aruncări Lungi

Sport (Categoria articolului)

În perioada 21-23 martie, la Bucureşti are loc faza finală a Campionatului Naţional de Atletism Aruncări Lungi pentru seniori, tineret, juniori I şi juniori II. Întrecerea a fost reprogramată, după ce iniţial ar fi trebuit să aibă loc în perioada 1-3 martie. În prima zi a competiţiei, atunci când au avut loc întrecerile pentru seniori şi tineret, sportivii de la CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) au reuşit să obţină patru medalii - una de argint şi trei de bronz. Se speră că sunt doar primele medalii dintr-un şir mai lung cu care sportivii câmpineni se vor putea mândri după această întrecere.

Iată şi rezultatele obţinute de atleţii câmpineni:
Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel) - locul II la tineret, locul III la seniori, aruncarea suliţei, 48,29m
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul III la tineret, locul IV la seniori, aruncarea discului, 39,10m
Sebastian Oprea (antrenor Nicolae Pavel) - locul III la tineret, locul V la seniori, aruncarea discului, 39,05m (nou record personal)
Andrei Richea (antrenor Nicolae Pavel) - locul IV la tineret, locul VII la seniori, aruncarea suliţei, 59,95m (nou record personal)
Competiţia a avut loc în condiţii vitrege, de ninsoare şi o temperatură de -3 grade. Cu toate acestea, sportivii câmpineni s-au comportat remarcabil, doi dintre ei reuşind chiar să-şi îmbunătăţească cele mai bune performanţe. În întrecerile de mâine, la categoria juniori I, pe listele de start se află Andreea Lungu, Marius Vasile, Sebastian Oprea şi Andrei Richea, de la toţi aşteptându-se clasări pe podium.

4134 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

1198 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

Alte stiri recente

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.