Primele medalii pentru atletismul câmpinean la finala Campionatului Naţional de Aruncări Lungi

Sport (Categoria articolului)

În perioada 21-23 martie, la Bucureşti are loc faza finală a Campionatului Naţional de Atletism Aruncări Lungi pentru seniori, tineret, juniori I şi juniori II. Întrecerea a fost reprogramată, după ce iniţial ar fi trebuit să aibă loc în perioada 1-3 martie. În prima zi a competiţiei, atunci când au avut loc întrecerile pentru seniori şi tineret, sportivii de la CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) au reuşit să obţină patru medalii - una de argint şi trei de bronz. Se speră că sunt doar primele medalii dintr-un şir mai lung cu care sportivii câmpineni se vor putea mândri după această întrecere.

Iată şi rezultatele obţinute de atleţii câmpineni:
Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel) - locul II la tineret, locul III la seniori, aruncarea suliţei, 48,29m
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul III la tineret, locul IV la seniori, aruncarea discului, 39,10m
Sebastian Oprea (antrenor Nicolae Pavel) - locul III la tineret, locul V la seniori, aruncarea discului, 39,05m (nou record personal)
Andrei Richea (antrenor Nicolae Pavel) - locul IV la tineret, locul VII la seniori, aruncarea suliţei, 59,95m (nou record personal)
Competiţia a avut loc în condiţii vitrege, de ninsoare şi o temperatură de -3 grade. Cu toate acestea, sportivii câmpineni s-au comportat remarcabil, doi dintre ei reuşind chiar să-şi îmbunătăţească cele mai bune performanţe. În întrecerile de mâine, la categoria juniori I, pe listele de start se află Andreea Lungu, Marius Vasile, Sebastian Oprea şi Andrei Richea, de la toţi aşteptându-se clasări pe podium.

4206 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1558 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2904 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

153 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

3841 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.