Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

În acest context, polițiștii au controlat 54 de autovehicule, efectuând 33 de testări cu aparatul etilotest. Astfel, au fost identificați trei conducători auto care se aflau la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice, aceștia fiind sancționați contravențional, valorile fiind până în limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cadrul acțiunii au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 3 permise de conducere. 
Polițiștii rutieri prahoveni sunt în permanență pe drumurile publice din județ pentru identificarea participanților la traficul rutier care încalcă normele în vigoare și care pun în pericol, prin acțiunile lor siguranța celorlalți, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2517 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 10.08.2022 11:46 Felicitări Politiei! Bravo! Să se facă zilnic astfel de acțiuni. Poate așa vom reduce numărul de bețivi, drogați, potențiali infractori sau criminali. Amenzi maxime. Anulare permis auto pe viață pentru cei care incalca legea!
  • Alex 10.08.2022 13:15 Ha! Oare politia de ce refuza sa incheie glorios zilele cu radar pe drumul bisericii si Voila?! Ar deveni miliardari si locuritorii in sfarsit in siguranta. Daaaar NU LE PASA.
  • super 10.08.2022 13:41 foarte frumos, filtre puse dimineața pt a îi depista pe cei care au băut noaptea (și deci nu mai sunt sub influență).

Actualitate

1036 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

1291 vizualizari
29 sept. 2023 20:16

Economistul Marius Niculescu, nota 10 la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Miercuri, 27 septembrie 2023, a avut loc concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

104 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

284 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.