Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

În acest context, polițiștii au controlat 54 de autovehicule, efectuând 33 de testări cu aparatul etilotest. Astfel, au fost identificați trei conducători auto care se aflau la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice, aceștia fiind sancționați contravențional, valorile fiind până în limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cadrul acțiunii au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 3 permise de conducere. 
Polițiștii rutieri prahoveni sunt în permanență pe drumurile publice din județ pentru identificarea participanților la traficul rutier care încalcă normele în vigoare și care pun în pericol, prin acțiunile lor siguranța celorlalți, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2225 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 10.08.2022 11:46 Felicitări Politiei! Bravo! Să se facă zilnic astfel de acțiuni. Poate așa vom reduce numărul de bețivi, drogați, potențiali infractori sau criminali. Amenzi maxime. Anulare permis auto pe viață pentru cei care incalca legea!
  • Alex 10.08.2022 13:15 Ha! Oare politia de ce refuza sa incheie glorios zilele cu radar pe drumul bisericii si Voila?! Ar deveni miliardari si locuritorii in sfarsit in siguranta. Daaaar NU LE PASA.
  • super 10.08.2022 13:41 foarte frumos, filtre puse dimineața pt a îi depista pe cei care au băut noaptea (și deci nu mai sunt sub influență).

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.