Partidul Oamenilor Liberi reacționează după schimbarea lui Liviu Briciu de la președinția Comisiei de Cultură din Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

După schimbarea lui Liviu Briciu cu Liviu Davidescu de la președinția Comisiei de Cultură, Partidul Oamenilor Liberi, care are la Câmpina doi consilieri, Liviu Briciu și Cosmin Raț, a reacționat prin intermediul unui comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

”Pe 28 iunie 2021, în cadrul ședinței Comisiei de Cultură, PSD și PNL, cele două partide care au reprezentanți în această comisie, au făcut o alianță ”nefirească” politic și au introdus un punct nou pe ordinea de zi, refacerea alegerilor în cadrul Comisiei de Cultură. A fost o intenție clară de a putea demite din funcția de președinte al acestei comisii pe Liviu Briciu.
Nu a existat nicio motivație a acestui gest deși suntem siguri că dorința noastră de a reforma sistemul cultural și sportiv din Câmpina a generat asta.
Cu toate că funcția de Președinte al Comisiei de Cultură-Sport este onorifică, neconferind puteri sporite deținătorului, membrii ei au dorit, prin gestul făcut, să încerce să arunce în derizoriu acțiunile pe care noi le facem pentru înființarea Centrului Cultural și a reformei în general. Această demitere nu o să ne împiedice deloc în a ne continua ideile în ceea ce privește reformarea instituțiilor și a activităților desfășurate în cadrul acestora.
Lipsa ideilor, a strategiei, adânc trâmbițate în campania electorală și dorința de a lăsa lucrurile cum au fost ne îndreptățesc să spunem că s-au grăbit cu această decizie care nu face altceva decât să confirme ce nu se dorește progresul și că orgoliile, cât și interesele personale primează. Aceste partide, care se opun reformei și mersului înainte, trebuie să răspundă de lipsa de eficiență raportată la cheltuieli, a aparatului supradimensionat al Instituțiilor Primăriei Câmpina. Nici evidențele, nici analizele financiare nu i-au lămurit pe o parte a consilierilor câmpineni de utilitatea eficientizării și reformării, deși bugetul este serios sărăcit, votat în unanimitate de consilierii locali, demonstrează că știu cu adevărat situația în care ne aflăm.
Suntem convinși că demersurile noastre nu vor fi în zadar, din păcate trebuie să treacă prea mult timp prețios care ar fi ajutat la îmbogățirea vieții spirituale și culturale a orașului și la promovarea valorilor autentice”.

5192 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 30.06.2021 07:40 Dl Briciu a declarat acum ceva timp ,ca isi va da demisia daca nu reuseste cu proiectul privind infiintarea Centrului Cultural. Din cate stiu nu a reusit.
  • Anonim 02.07.2021 09:14 Pentru Ionut: au trecut 4 ani de la alegeri si nu a reusit? Ba sa nu-si dea demisia si sa candideze si dupa 4 ani si tot asa pana reuseste. Carcoteala asta mioritica imi provoaca greata.
  • Ionut 07.07.2021 06:58 Pentru anonim_ Dl Briciu a declarat asta negru pe alb, nu am carcotit eu. Daca nu citesti, nu este treaba mea. Pentru greata, incerca cu lamaie.

Politică

907 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1619 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

221 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1100 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.