O piesă de teatru va încheia proiectul ”Câmpina activă prin TINEri”

Social (Categoria articolului)

Fundația Zamolxes vă invită le evenimentul final al proiectului  “Câmpina activă prin TINEri”, un proiect de participare co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

Pe data de 14 octombrie, ora 18:00, cei 25 de tineri participanți vor susține o piesă de teatru construită integral de ei prin care își vor reprezenta deschis interesele și nevoile în fața comunități câmpinene și a membrilor Consiliului Local. Alături de tineri, vor mai urca pe scenă și tineri artiști locali care vor anima atmosfera: Livia Pisăliță, Melek Pleșa, Sergiu Dobrescu, Radu Ciupagea, Chondriax și Apolo 22.
Intrarea este liberă, așa că sunteți așteptați în număr cât mai mare să vă bucurați de o seară de neuitat și să susțineți tinerii din comunitatea locală.

1067 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

317 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

1841 vizualizari
21 feb. 2024 18:46

Pentru prima dată, moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou ajung la Câmpina

Luni, 4 martie 2024, va fi o zi de mare însemnătate pentru creștinii din Protoieria Câmpina - pentru prima dată în istorie, moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou părăsesc Bucureștiul și vor fi aduse în mai multe localități din Prahova, inclusiv la Câmpina.

Alte stiri recente

200 vizualizari
21 feb. 2024 21:13

E oficial! Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc pe 9 iunie

Ceea ce CâmpinaTV.ro vă informa pe surse în urmă cu câteva zile, a devenit oficial miercuri, 21 februarie, atunci când liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au anunțat într-o conferință de presă comună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pentru data de 9 iunie.

691 vizualizari
21 feb. 2024 20:23

Școala din Cornu, modernizată cu fonduri europene. Sistem inteligent de control și monitorizare a energiei

Miercuri, 21 februarie 2024, a avut loc recepția finală a lucrărilor de modernizare și automatizare instalații și utilități la Școala Gimnazială ”Profesor Cristea Stănescu” din comuna Cornu. Este un proiect realizat cu finanțare europeană prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind îmbunătățirea eficienței energetice.