Luna viitoare va fi organizată licitația pentru modernizarea Parcului de la Soldat

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința de joi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Parcului de la Soldat, valoarea totală a investiției fiind estimată la 857.820 lei fără TVA. 

Conform proiectului, termenul de execuție este de patru luni, iar principalele lucrări vor consta în reconfigurarea întregului traseu pietonal și a spațiilor verzi; realizarea unei zone potrivite amplasării unui monument reprezentativ; realizarea de noi alei; reabilitarea spațiilor pietonale adiacente parterului blocurilor; refacerea scărilor și a jardinierelor; refacerea sistemului de scurgere a apelor pluviale; refacerea instalației electrice subterane, cu amplasarea de prize pentru iluminat festiv; realizarea unui sistem de irigare a spațiului verde și a unei fântâni arteziene; amplasarea de mobilier urban corespunzător noii amenajări etc. Pentru realizarea monumentului va fi organizat, separat, un concurs de proiecte.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Câmpina, Bianca Baltac, la începutul lunii august va fi demarată procedura de achiziție publică pentru proiectarea și executarea lucrărilor de reabilitare a parcului. Lucrările vor începe după finalizarea licitației.

6728 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan 01.08.2016 18:26 Adica o sa dispara insusi soldatul?
  • Admin 01.08.2016 19:33 Da, Monumentul Soldatului Necunoscut va fi mutat. La nivelul administrației locale s-a discutat despre mutarea Soldatului la Cimitirul Eroilor. Dar este posibil să se gasească o alta locatie.

Actualitate

1439 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2789 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

301 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3844 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.