CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ceremonia de absolvire a promoției decembrie 2017 de la Școala de Poliție din Câmpina

- Actualitate -

Ceremonia de absolvire a promoției decembrie 2017 de la Școala de Poliție din Câmpina

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a avut loc astăzi festivitatea de absolvire și de acordare a gradului profesional de agent de poliție a promoției decembrie 2017. Este promoția care a început pregătirea în octombrie 2016, practic prima generație de agenți de poliție a cărei perioadă de școlarizare a fost redusă de la doi ani la un an și două luni. La ceremonia de astăzi a fost prezent șeful Poliției Române, chestor principal Bogdan Despescu.

Promoția decembrie 2017 numără 638 de absolvenți. Șef de promoție este Maria Adelina Dudău, din Târgu Jiu, care a absolvit școala cu media 9,86, numele ei urmând să fie scris pe placa de onoare a instituției, alături de numele tuturor șefilor de promoție din istoria instituției. Primii zece absolvenți, în ordinea mediilor, au fost felicitați de șeful Poliției Române - Bogdan Despescu și au primit daruri simbolice din partea reprezentanților Corpului Național al Polițiștilor din România: președinte CNP Petre Stancu și șeful Comisiei de Resurse Umane, Florentin Bădilă. Primii zece absolvenți au șansa de a-și alege singuri localitatea unde vor să fie repartizați. De altfel, promoția decembrie 2017 a Școlii de Poliție din Câmpina aproape că nu va avea vacanță după absolvire. Pe 27 decembrie, proaspeții agenți de poliție vor trebui să se prezinte la inspectoratele teritoriale unde sunt repartizați, iar din 3 ianuarie 2018 vor intra efectiv în pâine.


21 Dec 2017 21:50 13302 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
434 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
875 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1717 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1592 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV