Ceremonia de absolvire a promoției decembrie 2017 de la Școala de Poliție din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a avut loc astăzi festivitatea de absolvire și de acordare a gradului profesional de agent de poliție a promoției decembrie 2017. Este promoția care a început pregătirea în octombrie 2016, practic prima generație de agenți de poliție a cărei perioadă de școlarizare a fost redusă de la doi ani la un an și două luni. La ceremonia de astăzi a fost prezent șeful Poliției Române, chestor principal Bogdan Despescu.

Promoția decembrie 2017 numără 638 de absolvenți. Șef de promoție este Maria Adelina Dudău, din Târgu Jiu, care a absolvit școala cu media 9,86, numele ei urmând să fie scris pe placa de onoare a instituției, alături de numele tuturor șefilor de promoție din istoria instituției. Primii zece absolvenți, în ordinea mediilor, au fost felicitați de șeful Poliției Române - Bogdan Despescu și au primit daruri simbolice din partea reprezentanților Corpului Național al Polițiștilor din România: președinte CNP Petre Stancu și șeful Comisiei de Resurse Umane, Florentin Bădilă. Primii zece absolvenți au șansa de a-și alege singuri localitatea unde vor să fie repartizați. De altfel, promoția decembrie 2017 a Școlii de Poliție din Câmpina aproape că nu va avea vacanță după absolvire. Pe 27 decembrie, proaspeții agenți de poliție vor trebui să se prezinte la inspectoratele teritoriale unde sunt repartizați, iar din 3 ianuarie 2018 vor intra efectiv în pâine.

12910 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.