Ceremonia de absolvire a promoției decembrie 2017 de la Școala de Poliție din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a avut loc astăzi festivitatea de absolvire și de acordare a gradului profesional de agent de poliție a promoției decembrie 2017. Este promoția care a început pregătirea în octombrie 2016, practic prima generație de agenți de poliție a cărei perioadă de școlarizare a fost redusă de la doi ani la un an și două luni. La ceremonia de astăzi a fost prezent șeful Poliției Române, chestor principal Bogdan Despescu.

Promoția decembrie 2017 numără 638 de absolvenți. Șef de promoție este Maria Adelina Dudău, din Târgu Jiu, care a absolvit școala cu media 9,86, numele ei urmând să fie scris pe placa de onoare a instituției, alături de numele tuturor șefilor de promoție din istoria instituției. Primii zece absolvenți, în ordinea mediilor, au fost felicitați de șeful Poliției Române - Bogdan Despescu și au primit daruri simbolice din partea reprezentanților Corpului Național al Polițiștilor din România: președinte CNP Petre Stancu și șeful Comisiei de Resurse Umane, Florentin Bădilă. Primii zece absolvenți au șansa de a-și alege singuri localitatea unde vor să fie repartizați. De altfel, promoția decembrie 2017 a Școlii de Poliție din Câmpina aproape că nu va avea vacanță după absolvire. Pe 27 decembrie, proaspeții agenți de poliție vor trebui să se prezinte la inspectoratele teritoriale unde sunt repartizați, iar din 3 ianuarie 2018 vor intra efectiv în pâine.

13117 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

279 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.

2226 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

Alte stiri recente

134 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

161 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.