Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

Sport (Categoria articolului)

După o primă etapă în care nu au jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, retrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în Campionatul Național de Juniori III, feminin cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Fetele antrenorului Daniel Vasile nu au avut nicio emoție în a se impune, iar după 18-8 la pauză, au terminat partida cu o victorie categorică, 35-19.
Lotul aliniat de CS Câmpina la Mizil le-au inclus pe: Teodora Alexe, Cătălina Antonie (3 goluri), Mălina Cărămidaru (un gol), Antonia Dragomir (9 goluri), Sabrina Lupu (2 goluri), Sofia Robu (6 goluri), Antonia Robu (4 goluri), Daria Cojani, Rebeca Chitălan, Ariana Duță (un gol), Alessia Stamate (4 goluri), Gabriela Roiniță (5 goluri), Teodora Jubea. 
Runda viitoare, CS Câmpina va primi replica formației CSM Rm. Sărat, jocul urmând a se disputa sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, în sala modernizată de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina.

1984 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

2929 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.