5.250 de semnături au fost strânse de la câmpineni pentru demolarea "turnului înclinat"

Actualitate (Categoria articolului)

Campania de strângere de semnături, inițiată de Partidul Câmpina Curată, pentru demolarea "turnului înclinat" din centrul municipiului s-a încheiat. Printr-o declarație de presă susținută marți, 5 decembrie 2023, președintele PCC, Rudolf Leica, a anunțat că au fost strânse 5.250 de semnături de la câmpineni.

Semnăturile au fost strânse în mod direct, pe teren, prin completarea unor formulare de către cetățeni, dar și online, pe platforma declic.ro. Petiția oficială va fi depusă la Primărie și Consiliul Local, Partidul Câmpina Curată solicitând administrației locale să dea curs de îndată Hotărârii nr. 93/iunie 2017 a Consiliului Local privind exproprierea clădirii, pasul care trebuie făcut fiind acela de a întocmi și depune documentația aferentă exproprierii pentru cauză de utilitate publică la comisia de specialitate din cadrul Consiliului Județean Prahova.
Construcția clădirii din centrul Câmpinei a început în anul 1997 și a fost abandonată în anul 2003, deci exact în urmă cu 20 de ani. De atunci, și până în zilele noastre, mastodontul din beton continuă să reprezinte o pată neagră pe obrazul Câmpinei. Nu există nicio lege în domeniu care să oblige un investitor să termine o construcție și iată că s-a ajuns la această situație, să avem în centrul Câmpinei un astfel de turn care nu creează probleme doar din punct de vedere estetic, dar constituie și un real pericol.

2131 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 06.12.2023 17:20 Absolut inutil! Este un proces pe rol si dupa cum stim cu totii justitia romana, cu magistrati platiti regeste in cea mai saraca si corupta tara din UE, face exact ce vrea ea. Procesul dureaza de vreo 7 ani si va mai dura vreo 70… In alta ordine de idei si pentru oprirea aberatiei numite pompos “ pasaj subteran” s-au strans vreo 7000 de semnaturi iar proiectul merge linistit inainte. Deci frectie la un picior de lemn iar acest partid nou infiintat incearca si el sa castige voturile campinenilor ca doar vin alegerile, nu?

Actualitate

877 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

987 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1115 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2187 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.