Încă o medalie pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 18 ani

Sport (Categoria articolului)

După ce în prima zi a Naționalelor de atletism pentru sportivi sub 18 ani, câmpinenii de la CSS ”Constantin Istrati” au obținut două titluri naționale și o medalie de bronz, duminică, în a doua zi a întrecerii, la palmaresul clubului câmpinean s-a mai adăugat o medalie de bronz.

Aceasta a fost obținută de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), în proba de săritura în lungime, cu 6,73m.
De asemenea, Rareș Albu (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat pe locul 9 în proba de aruncarea greutății, cu 10,99m. În premieră pentru acest nivel, clubul câmpinean a concurat și într-o probă spectaculoasă - ștafeta 100m-200m-300m-400m, în componența Ștefan Gagiu, Alexandru Tilică, Eduard Unguroaica și Gabriel Văcărescu, ștafeta câmpineană încheind pe locul 11, cu 2.17min.

2466 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

116 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2095 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.