Ceasul de 50.000 lei din centrul Câmpinei, stricat de mai bine de o lună

Actualitate (Categoria articolului)

Ceasul model retro din centrul municipiului Câmpina dă semne de oboseală. Sunt câteva săptămâni bune de când fiecare față a ceasului indică altă oră sau, să fim eleganți, alt fus orar, probabil în sprijinul turiștilor care dau năvală peste drum, la Centrul de Informare și Promovare Turistică.

Sunt trei ani de când a fost montat acest ceas, în pasajul binecunoscut, iar administrația locală anunța atunci cu mândrie că a fost achiziționat un ceas în stil retro pentru a se potrivi cu stâlpii de iluminat și băncile din parc. A costat aproape 50.000 lei, adică jumătate de miliard de lei vechi, iar acum își așteaptă... ceasornicarul. Știți că există o vorbă, merge orașul precum ceasul. Noi refuzăm să credem că merge Câmpina precum ceasul din centru sau măcar sperăm să nu fie așa.

7723 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 10.02.2017 21:16 Si cand s-au luat masuri ca sa se repare?La cum ii vad ca reacționează pe cei din ADPP la solicitările noastre trebuie sa mai avem răbdare si sa mai revenim cu rugăminți.
  • Terente Radu 12.02.2017 21:43 Poate ca este un semn rau pt.cineva din Primarie,poate ca spaga a fost mica de nu mai raspunde cine trebuie,poate firma este in Insolventa,poate au fugit din tara,poate sunt la Piata Victoriei,poate asa a fost comandat de Unica Folosinta.Se pot intampla multe in debandada din Primarie,cert este ca 10mii de euro nu inseamna mare lucru pt.iubitii conducatori ai Primariei sau dus pe apa sambetei milioane de euro in lucrari de mantuiala ce ei singuri recunosc.

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.