”Săptămâna Mobilității” a fost marcată de cei mai mici elevi ai Școlii Centrale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Educația Timpurie înseamnă primul cuvânt pe care îl spui nou-născutului, înseamnă fiecare zâmbet și mângâiere, însemnă fiecare “conversație” pe care o porți cu copilul mic și fiecare moment de interacțiune și joacă. Educația Timpurie înseamnă să răspunzi întrebărilor din privirea copilului, să îl lași să exploreze, să îl ajuți să descopere și să extindă universul în care trăiește, să nu refuzi nicio invitație la joacă și să ai în permanență în minte că pentru copil fiecare gest, al lui sau al tău, e o experiență de învățare care deschide viitorului adult o cale sau alta.

Educația Timpurie este iubire și șansă pentru un start bun în viață. Prin orice mijloc, copilul se educă!
”Săptămâna Mobilității" a fost marcată și de către micuții elevi de la clasa pregătitoare B, de la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina, clasa doameni profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu. 
Au învățat despre o viață mai sănătoasă prin mișcare, însă fără mașină. 
”Orice schimbare începe cu noi!" - au concluzionat cei mici... Cu biciclete, role, trotinete, alături de părinți, unii pe biciclete, cu toții au organizat concursuri pentru plăcerea mișcării. Nu au lipsit nici mingea și vreo câteva șuturi la poartă și coșuri la baschet. O minunată atmosferă de intercunoaștere, socializare și sănătate presărată cu voie-bună. 
”Voinicii Inimoși" au dat startul... ”Urmați-le exemplul!” este îndemnul cadrului didactic de la această clasă, profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

1929 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.