Marian Nistor, președinte PNL Câmpina: ”Totul este un joc politic, iar ținta sunt eu!”

Politică (Categoria articolului)

Ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022 a avut numeroase subiecte delicate și tensionate, iar despre unele dintre ele cu siguranță se va mai discuta și de acum înainte. În centrul unora dintre aceste subiecte s-a aflat Marian Nistor, președinte PNL Câmpina și director al Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale. L-am invitat pe Marian Nistor la o emisiune pentru a discuta despre toate subiectele care l-au vizat, dar și despre alte teme actuale.

Am vorbit despre raportul întocmit de o comisie numită prin dispoziția primarului Alin Moldoveanu în vederea analizării concursului din anul 2005, în urma căruia Marian Nistor a devenit director al Pieței Centrale Câmpina. Un subiect despre care s-a discutat aprins la ultima ședință a Consiliului Local și pe care Marian Nistor l-a aprofundat în emisiunea noastră, situația creată fiind fără precedent la nivelul administrației locale câmpinene. "Totul este un joc politic, nu are legătură cu funcționarea niciunei instituții acest raport, nici cu legalitatea vreunui concurs. Nu, este un joc politic, iar ținta sunt eu! Mijloacele prin care se face acest joc politic sunt acele tehnici de manipulare cu care ne-am obișnuit deja unii dintre noi. Ceea ce este mai dureros pentru mine sunt mecanismele de transmitere, iar în acest caz mecanismele au fost unii consilieri locali care nici nu-și dau seama că în această situație au fost folosiți. Când n-o să mai fie nevoie de ei, vor fi dați la o parte de cel care i-a folosit. este foarte interesant și contextul în care acest raport a apărut. A fost înregistrat la Primărie pe 10 februarie și ținut până la ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii martie, când pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de desființare al Serviciului Public al Pieței Centrale", a afirmat Marian Nistor.
Acesta este convins că a devenit o țintă din momentul în care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului în anul 2024. "Angajarea mea la Piață este un subiect pe care o anumită grupare îl scoate la un interval de timp și îl aruncă pe piață. S-a întâmplat și în anul 2008, când eu candidam la Consiliul Local, se întâmplă și acum, după ce am anunțat că vreau să candidez la Primărie la viitoarele alegeri locale. De aceea spun că este un joc politic. Scopul este foarte clar, ținta sunt eu!", a mai spus Marian Nistor.

În cadrul emisiunii, am mai discutat cu Marian Nistor și despre alte aspecte din amintita ședință a Consiliului Local - de la organigramă, la cheltuielile cu personalul, de la înființarea centrului cultural,  la intenția de desființare a pieței ca serviciu public, pentru a fi transformată într-un compartiment în aparatul de specialitate al primarului, până la conturarea majorității în CL. De asemenea, un subiect important a fost rezultatul Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei, legat de sancționarea lui Marian Nistor pentru unele afirmații făcute în cadrul unei emisiuni tot de la... Câmpinatv.ro.
Toate acestea le veți putea afla urmărind integral emisiunea cu Marian Nistor, președintele PNL Câmpina.

4866 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina Imbrea 11.04.2022 14:46 NU TE LASA MARIAN PENTRU CA EU STIU CAT AI MUNCIT. O SA SE TINA DE TINE IN CONTINUARE SI NU O SA TE LASE. DAR SA FII TARE! SUNTEM ALATURI DE TINE

Politică

1031 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1731 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

232 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4680 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.