Marian Nistor, președinte PNL Câmpina: ”Totul este un joc politic, iar ținta sunt eu!”

Politică (Categoria articolului)

Ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie 2022 a avut numeroase subiecte delicate și tensionate, iar despre unele dintre ele cu siguranță se va mai discuta și de acum înainte. În centrul unora dintre aceste subiecte s-a aflat Marian Nistor, președinte PNL Câmpina și director al Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale. L-am invitat pe Marian Nistor la o emisiune pentru a discuta despre toate subiectele care l-au vizat, dar și despre alte teme actuale.

Am vorbit despre raportul întocmit de o comisie numită prin dispoziția primarului Alin Moldoveanu în vederea analizării concursului din anul 2005, în urma căruia Marian Nistor a devenit director al Pieței Centrale Câmpina. Un subiect despre care s-a discutat aprins la ultima ședință a Consiliului Local și pe care Marian Nistor l-a aprofundat în emisiunea noastră, situația creată fiind fără precedent la nivelul administrației locale câmpinene. "Totul este un joc politic, nu are legătură cu funcționarea niciunei instituții acest raport, nici cu legalitatea vreunui concurs. Nu, este un joc politic, iar ținta sunt eu! Mijloacele prin care se face acest joc politic sunt acele tehnici de manipulare cu care ne-am obișnuit deja unii dintre noi. Ceea ce este mai dureros pentru mine sunt mecanismele de transmitere, iar în acest caz mecanismele au fost unii consilieri locali care nici nu-și dau seama că în această situație au fost folosiți. Când n-o să mai fie nevoie de ei, vor fi dați la o parte de cel care i-a folosit. este foarte interesant și contextul în care acest raport a apărut. A fost înregistrat la Primărie pe 10 februarie și ținut până la ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii martie, când pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de desființare al Serviciului Public al Pieței Centrale", a afirmat Marian Nistor.
Acesta este convins că a devenit o țintă din momentul în care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului în anul 2024. "Angajarea mea la Piață este un subiect pe care o anumită grupare îl scoate la un interval de timp și îl aruncă pe piață. S-a întâmplat și în anul 2008, când eu candidam la Consiliul Local, se întâmplă și acum, după ce am anunțat că vreau să candidez la Primărie la viitoarele alegeri locale. De aceea spun că este un joc politic. Scopul este foarte clar, ținta sunt eu!", a mai spus Marian Nistor.

În cadrul emisiunii, am mai discutat cu Marian Nistor și despre alte aspecte din amintita ședință a Consiliului Local - de la organigramă, la cheltuielile cu personalul, de la înființarea centrului cultural,  la intenția de desființare a pieței ca serviciu public, pentru a fi transformată într-un compartiment în aparatul de specialitate al primarului, până la conturarea majorității în CL. De asemenea, un subiect important a fost rezultatul Comisiei de Disciplină din cadrul Primăriei, legat de sancționarea lui Marian Nistor pentru unele afirmații făcute în cadrul unei emisiuni tot de la... Câmpinatv.ro.
Toate acestea le veți putea afla urmărind integral emisiunea cu Marian Nistor, președintele PNL Câmpina.

3668 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina Imbrea 11.04.2022 14:46 NU TE LASA MARIAN PENTRU CA EU STIU CAT AI MUNCIT. O SA SE TINA DE TINE IN CONTINUARE SI NU O SA TE LASE. DAR SA FII TARE! SUNTEM ALATURI DE TINE

Politică

2319 vizualizari
29 mai 2022 14:15

Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

2071 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

1447 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4445 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.