Ioana Plăvan, fostă componentă a CSS ”Istrati” Câmpina, a câștigat proba de aruncarea suliței la Campionatele Internaționale de Atletism ale României

Sport (Categoria articolului)

La Campionatele Internaționale de Atletism ale României, desfășurate week-end-ul trecut la Craiova, au fost mai mulți sportivi câmpineni prezenți, chiar dacă ei nu mai reprezintă vreun club din Câmpina în momentul de față.

Dacă despre performanțele reușite de Andreea Lungu și Marius Vasile am scris deja (aici), de această dată ne vom referi la o performanță excepțională realizată de o altă fostă componentă  CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. Este vorba de Ioana Plăvan, antrenată de Nicolae Pavel, care este legitimată în prezent la SCM Gloria Buzău. Ioana Plăvan a câștigat detașat proba de aruncarea suliței, cu o aruncare de 50,26m, reușită din a treia încercare, în vreme ce ocupanta locului secund, a aruncat doar la 42,98m.
Încă o performanță valoroasă pentru atletismul câmpinean, care ar fi putut străluci în vitrina unui club din Câmpina.

4142 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

444 vizualizari
17 apr. 2024 18:22

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

1 comentarii

De o bună bucată de vreme încoace, la competițiile sportive de la Câmpina vin tot mai puțini spectatori. Care ar fi cauza acestei lipse de interes din partea câmpinenlor față de orice fel de sport?

Alte stiri recente

177 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

149 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.