CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

- Actualitate -

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Vă reamintim că Biroul Electoral de la Câmpina este condus de Gabriela Adelina Codreș - președinte, și Magdalena Corina Iosifescu - locțiitor.
Reprezentanții partidelor care au completat biroul sunt: Diana Raluca Stoian (PSD), Costin Iulian Petcu (PNL), Angelica Chiriac (USR), Cristina Carmen Sersea (AUR), Mihaela Kovacs (UDMR), Liliana Marina Calciu (minorități - Uniunea Elenă), Simona Elena Panait (PMP).
De asemenea, a fost respinsă de Biroul Electoral solicitarea Partidei Romilor, care îl desemnase pe Gavriș Lingurar ca reprezentant al său în acest organism.
În plus, la nivelul județului, PSD a depus o contestație în privința reprezentantului PNL în fiecare birou electoral din toate localitățile județului, pentru că adresa din partea PNL este semnată de Iulian Dumitrescu, cel care își anunțase public demisia din toate funcțiile de conducere ale partidului. Vom reveni cu modul în care a fost soluționată această contestație.


19 Apr 2024 21:02 1285 vizualizari


Comentarii


  • 20.04.2024 13:39 A.G Dna Cleopatra Treistioreanu cum își reprezintă etnia?Multi s au romanizat,dar spiritul de căruță cu coviltir și îndeletnicirile nu dispar.Il pun ăștia pe clujeanul Caton Musceleanu drept candidat la primărie,care era simpatizant Usr adica Ciolos,Barna,Macovei.
  • 20.04.2024 08:47 Florea Constantin Dar....Romii....?de ce nu au reprezentant ?
933 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1685 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
15957 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
1141 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai 2024, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV