Dezbatere publică privind reabilitarea Parcului de la Soldat

Social (Categoria articolului)

Pe 31 martie 2016, Primăria Câmpina va organiza o dezbatere publică legată de reabilitarea Parcului de la Soldat. Pot participa toți cei interesați de acest subiect și care doresc să facă propuneri administrației locale. Propuneri se pot face și în scris, fie la Registratura Primăriei, fie pe adresa de e-mail a instituției: web@primariacampina.ro. 

Decizia administrației câmpinene de a organiza o dezbatere publică este oarecum surprinzătoare de vreme ce unele decizii au fost deja luate. Prin bugetul pentru 2016, pentru realizarea studiului de fezabilitate s-au alocat 27.000 lei, iar pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a Parcului de la Soldat s-au alocat 700.000 lei. De asemenea, s-au alocat bani (100.000 lei) pentru organizarea unui concurs în vederea realizării unui monument care să fie amplasat în Parcul de la Soldat. S-a stabilit chiar ca statuia Soldatului Necunoscut să fie mutată în Cimitirul Eroilor de pe Strada Bobâlna. 
Primăria vrea, totuși, să afle și părerea cetățenilor în legătură cu Parcul de la Soldat și vă așteaptă pe 31 martie, de la ora 12.00, în sala de ședințe a instituției, la dezbaterea publică.

4910 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1411 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1312 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.