Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

Politică (Categoria articolului)

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

Conferința de alegeri s-a bucurat de o participare record din partea conducerii județene a acestei formațiuni politice, după cum remarca chiar și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: ”Suntem aici jumătate din deputați, din senatori, prim-vicepreședintele, prefectul, un consilier județean, președintele de la tineret, ca să înțelegeți că noi, totuși, chiar dacă unii ne mai critică, noi respectăm foarte mult această orgnizație și ne dorim ca aceasta să se dezvolte cum ar trebui. Îmi pare bine că domnul Mușat a înțeles până la urmă că trebuie să aibă loc această conferință, pentru că trebuie să existe un T zero, un moment de la care să plecăm”, a fost unul dintre mesajele lui Bogdan Toader către social-democrații câmpineni. (video)
În afara președintelui Toader, din partea conducerii județene au mai fost prezenți la Câmpina senatorul Ștefan Radu Oprea, deputatul Rodica Paraschiv, prim-vicepreședintele Cornel Nanu, prefectul Virgil Nanu, consilierul județean Rareș Enescu, președintele TSD Prahova, Nicoleta Sprâncenatu.
De asemenea, am remarcat în sală prezența foștilor consilieri locali PSD din legislatura precedentă - Anda Frâncu, Constantin Cândea, Ioan Petrescu, dar și absența ”gărzii vechi” a PSD Câmpina - fostul deputat Victor Bercăroiu, fostul primar Gheorghe Tudor sau fostul consilier local Mihaela Petrovici, precum și absența oricărui alt fost președinte al organizației câmpinene - de la Florea Radu sau Mihai Șerbănoiu până la Mihaela Voicilă. De asemenea, față de alte alegeri din cadrul unor organizații politice locale, am mai remarcat absența oricărui alt președinte sau măcar reprezentant de la o altă formațiune politică. Nici măcar de la aliați... 
Așa cum spuneam, a fost o singură candidatură pentru funcția de președinte, candidat care a venit cu propria echipă de conducere. Iar noua conducere a PSD Câmpina este formată din: Dan Ioan Mușat - președinte, Andrei Duran - prim-vicepreședinte, Anda Frâncu, Horațiu Zăgan, Liviu Corcodel, Marius Ionescu, Manuel Chejnoiu - vicepreședinți, Gabriela Dobrescu, Rodica Chițu, Mihnea Nuțulescu, Ion Motoroiu, Nora Taman - membri, Andrei Istrate - secretar, Mihai Duran - trezorier, Livia Lupu - președinte Organizația de Femei; Rodica Gălățeanu - președinte Organizația de Seniori, Andrei Dinculescu - președinte Organizația de Tineret.

2535 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1013 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

2 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

1789 vizualizari
08 aug. 2022 16:19

PSD cere Primăriei Câmpina publicarea a două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran

5 comentarii

Președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, ne-a transmis o adresă pe care a înaintat-o Primăriei Câmpina prin care solicită primarului Alin Moldoveanu ”să întreprindă de îndată demersurile necesare pentru afișarea pe site-ul Primăriei Câmpina a contractelor de achiziții încheiate în primele două trimestre ale acestui an”.

Alte stiri recente

105 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

473 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: