Dezinsecție contra căpușelor, în parcurile din Câmpina. Evitați contactul cu insecticidul

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că până pe 3 iulie, în fiecare dimineață, în intervalul orar 6.00-8.00, Floricon Salub va face dezinsecție împotriva căpușelor, în mai multe zone din municipiu. Asta, bineînțeles, și în funcție de starea vremii.

Tratamentul de combatere a căpușelor se va aplica în următoarele parcuri din localitate: de la Pram, de la Casa Tineretului și de pe Strada Erupției, parcul de pe Bulevardul Culturii, cel de la Soldat, Milia și cel de la Ceas, parcul de pe Strada Podului, parcul de la Notariate, cel de la Lacul Bisericii și cel de la Lacul Curiacul, Parcul Durbac, Parcul Enescu, parcul din Cartierul Turnătorie, cel de pe Milcovului, parcurile de pe străzile B.P. Hasdeu și Petru Rareș, parcul din zona bazinelor de pe Câmpinița.
Primăria Câmpina precizează că produsul folosit pentru dezinsecție - un insecticid tip Bayer - este avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății. Produsul nu are efecte negative asupra plantelor sau animalelor. În cazul în care, accidental, intrați în contact cu această substanță, trebuie să vă spălați cu apă și săpun și să clătiți din abundență. Dacă pielea se irită, trebuie să aplicați uleiuri sau loțiuni cu Vitamina E. În cazul în care, din neatenție, vă atingeți ochii, trebuie să clătiți cu apă multă, iar dacă iritația persistă, trebuie să apelați la medic.

5627 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 28.06.2016 14:57 Să vină în cartierul de case de pe Erupției, unde un individ paște oile nestingherit și a umplut tot cartierul de căpușe. Ne ferim copiii de zonele cu iarbă. Cât putem. Dar animalele de companie sunt mușcate de căpușe tot timpul.

Actualitate

1446 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2800 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

365 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3847 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.