871 de sancțiuni pentru depășirea vitezei în Prahova, în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L. Speed

Actualitate (Categoria articolului)

În perioada 1-7 aprilie, polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene au desfășurat o acțiune pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă sau când depășesc limitele legale de viteză.

În județul Prahova s-a acționat de-a lungul întregii perioade pentru combaterea acestui fenomen al depășirii limitelor legale de viteză, la finalul acțiunii înregistrându-se 871 sancțiuni contravenționale la un număr de peste 2.800 de conducători auto verificați. De asemenea, 13 conducători auto au rămas fără permis, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă.
Un adevărat record printre cei sancționați l-a stabilit un bărbat care, pe 6 aprilie, în jurul orei 2.30, pe raza localității Boldești-Scăieni, a fost depistat circulând cu o viteză de 127 km/h. Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au pornit imediat în urmărirea lui. În această cursă nebună, la un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină. Ulterior, polițiști au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere și consumase alcool (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).

4109 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

404 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

150 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

76 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1405 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.