Liga A Prahova. CSC Berceni - Triumf Poiana Câmpina 2-3

Sport (Categoria articolului)

Cu un lot decimat de accidentări și suspendări, Triumf Poiana Câmpina s-a deplasat la Ploiești, pe terenul ”Teleajen”, pentru disputa cu formația CSC Berceni.

Poienarii au condus jocul mult mai clar decât o arată scorul final, cu o posesie net superioară și cu numeroase ocazii la poarta adversă. Golurile formației pregătite de Vali Bunea și Alin Postolache au fost reușite de Scumpu (două) și R. Alexe, dar victoria a fost doar una la limită și pentru că poienarii au avut doi jucători eliminați, ambii pentru două ”galbene” - Scumpu și Stan. Dincolo de victorie, oficialii formației din Poiana Câmpina au fost foarte supărați pe arbitrul Laurențiu Piciu, căruia i-au reproșat ușurința cu care i-a eliminat pe cei doi jucători, îngroșând astfel rândurile indisponibilităților pentru meciul din etapa viitoare, atunci când poienarii vor întâlni, pe teren propriu, liderul Tricolorul Breaza.
Triumf Poiana Câmpina a aliniat pe terenul ”Teleajen” următorul ”11”: Vintilă - Dumitru, Bej, Georgescu, Stan, Bunea, Scumpu, R. Alexe, I. Alexe, Țol, Roman. Au mai intrat: Mosor, Țurlea și Rece.
Rezultatele complete ale rundei - aici.

2672 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: