Superliga B Prahova. Brădetul Ștefești - Triumf Poiana Câmpina 1-1

Sport (Categoria articolului)

Cu trei etapei înainte de finalul stagiunii, Triumf Poiana Câmpina a avut o deplasare grea, la Ștefești, unde a reușit doar o remiză.

Prima repriză a fost dominată categoric de oaspeți, dar după pauză lucrurile s-au mai echilibrat, ambele echipe având ocazia să dea lovitura decisivă, astfel că, în cele din urmă, o remiză este probabil un rezultat echitabil. Golul poienarilor a fost marcat de Alexe, jucător care a mai ratat alte câteva bune oportunități în jocul de la Ștefești.
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au folosit următoarea formulă de joc: Pop - G. Dumitru, Burchi, G. Radu, A. Dumitru, Georgescu, Bunea, D. Marin, Alexe, Stan, R. Stere. Au mai jucat: Țurlea, Vintilă, O. Stere.
Celelalte rezultate le etapei:
CS Câmpina - Petrolul Ologeni 6-4
AS Gherghița - Avântul Tomșani 2-2
Carpați Sinaia - Viitorul Puchenii Mari 0-1
CS Blejoi II - Unirea Teleajen 4-1
CS Scorțeni Bordeni - Sportul Câmpina 1-3
AS Starchiojd - CSO Mizil 4-0
Știința Albești - Olimpia Cireșanu 1-1
Progresul Bucov a stat.
În clasament, CS Câmpina - locul 1, cu 61 puncte, Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 60 puncte, Sportul Câmpina - locul 12, cu 37 puncte.
Etapa viitoare, penultima, 4-5 iunie: Sportul Câmpina - AS Gherghița; CSO Mizil - Triumf Poiana Câmpina, iar CS Câmpina va sta.

1807 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1955 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1098 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2181 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.