Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III

Sport (Categoria articolului)

La Oneşti are loc în acest week-end finala Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori III în probe de aruncări lungi, şcoala câmpineană fiind bine reprezentată de sportivi de la CSS Constantin Istrati Câmpina. De altfel, Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul de campion naţional la proba de aruncarea discului.

Marius Vasile (antrenor - Nicolae Pavel) a reuşit o performanţă de excepţie, 55,45m, nou record personal, iar cu această performanţă a câştigat clar proba masculină de aruncarea discului. De asemenea, Andreea Lungu (antrenor - Mihaela Marin) s-a impus şi ea în proba similară feminină, cu o performaţă de 40,64m.
Alţi sportivi câmpineni, prezenţi în această primă zi a finalelor de la Oneşti, au mai obţinut următoarele rezultate: Elena Barbu - locul 5, aruncarea discului, 22,90m; Teodor Enache - locul 6, aruncarea suliţei, 30,90m, cu menţiunea că ambii sunt în primul an de juniorat la această categorie.
Duminică, în utlima zi a întrecerilor, rezervată copiilor, CSS Constantin Istrati Câmpina va intra în competiţie cu trei sportivi, în probele de aruncarea suliţei şi aruncarea mingii de oină.

5225 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dută Catalin 25.03.2017 16:48 Felicitări!

Sport

1109 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2186 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

Alte stiri recente

800 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

939 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.