Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III

Sport (Categoria articolului)

La Oneşti are loc în acest week-end finala Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori III în probe de aruncări lungi, şcoala câmpineană fiind bine reprezentată de sportivi de la CSS Constantin Istrati Câmpina. De altfel, Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul de campion naţional la proba de aruncarea discului.

Marius Vasile (antrenor - Nicolae Pavel) a reuşit o performanţă de excepţie, 55,45m, nou record personal, iar cu această performanţă a câştigat clar proba masculină de aruncarea discului. De asemenea, Andreea Lungu (antrenor - Mihaela Marin) s-a impus şi ea în proba similară feminină, cu o performaţă de 40,64m.
Alţi sportivi câmpineni, prezenţi în această primă zi a finalelor de la Oneşti, au mai obţinut următoarele rezultate: Elena Barbu - locul 5, aruncarea discului, 22,90m; Teodor Enache - locul 6, aruncarea suliţei, 30,90m, cu menţiunea că ambii sunt în primul an de juniorat la această categorie.
Duminică, în utlima zi a întrecerilor, rezervată copiilor, CSS Constantin Istrati Câmpina va intra în competiţie cu trei sportivi, în probele de aruncarea suliţei şi aruncarea mingii de oină.

5056 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dută Catalin 25.03.2017 16:48 Felicitări!

Sport

1049 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.

1003 vizualizari
05 feb. 2023 21:20

Fetele de la CS Câmpina s-au oprit în finala fazei județene a Campionatului de Handbal. Dar s-au calificat la faza regională

După ce a trecut fără nicio problemă de faza grupelor, echipa de handbal feminin a CS Câmpina s-a deplasat duminică, 5 februarie, la Ploiești, pentru ultimele meciuri din faza județeană a Campionatului de Handbal pentru juniori IV.

Alte stiri recente

931 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1523 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.