Cinci mandate de executare a pedepsei puse în aplicare de polițiștii câmpineni

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de vineri, 1 septembrie 2023, polițiștii câmpineni au pus în aplicare cinci mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, emise de Judecătoria Câmpina.

Astfel, doi tineri cu vârstele de 23 și, respectiv, 25 de ani au de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național. Totodată, un alt tânăr, de 21 de ani, are de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național.
De asemenea, ceilalți 2 tineri, cu vârstele de 23 si 24 de ani, au de executat 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. În cauză, cei 5 tineri, care sunt din comuna Provița de Jos, au fost conduși la sediul Poliției municipiului Câmpina și ulterior duși în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2044 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1100 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2139 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

221 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1130 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.