A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Câmpina Residence este un proiect imobiliar care cuprinde aproximativ 200 de apartamente (de la garsoniere la apartamente cu patru camere), cu finisaje la cele mai înalte și moderne standarde. De asemenea, vor fi spații comerciale, dar și spații de parcare, dotate inclusiv cu alimentare pentru autovehiculele electrice. Este un proiect de 20 milioane euro, care va fi finalizat în vara anului 2025. Ansamblul de locuințe va fi construit pe terenul fostei societăți Extrapan, pe strada Fericirii, în spatele stației de carburant ETU.
La evenimentul de lansare a acestui proiect imobiliar de anvergură, cea mai mare investiție privată în Câmpina în ultimii 30 de ani, în acest domeniu, au fost prezenți reprezentanți ai dezvoltatorului imobiliar, ai constructorului, ai mai multor bănci, ai administrației locale, ai mediului de afaceri local, precum și ai mai multor instituții.
Au vorbit publicului Cristian Burlacu - managerul firmei Bros Construct, care se va ocupa de realizarea acestui ansamblu, Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina și Yigal Zuhar - investitorul israelian, proprietarul terenului și omul cu ideea acestui proiect, cel care deține 100% din Câmpina Residence.

Cei trei s-au adresat publicului prezent, fiecare în parte vorbind despre ceea ce înseamnă din punctul său de vedere acest proiect imobiliar.
”Avem o veche colaborare cu domnul Zuhar, iar la un moment dat i-am propus să investească în Brașov. I-am prezentat proiectul, dar mi-a spus că vrea să investească în altă parte - aici, la Câmpina. Ne-am așezat la masă, ne-am gândit ce putem realiza împreună și cu proiectanții și a ieșit ceea ce vedeți, un proiect ambițios, frumos, care va oferi Câmpinei 200 de apartamente cu finisaje la cel mai înalt nivel și de un standard foarte profesionist”, a spus Cristian Burlacu, reprezentantul firmei Bros Construct, cea care va construi acest ansamblu.
”Sunt foarte bucuros că după 30 de ani cineva are tăria să spargă gheața în acest domeniu. Câmpina are nevoei de construcții, de case noi, de taxe și impozite, de oameni valoroși care să investească aici și să creeze emoție în familii, pentru că, ce emoție e mai puternică decât aceea de a te muta cu copiii într-o casă nouă”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.
”Noi facem apartamente de nivel mediu și foarte înalt. Acestea vor fi la un nivel deosebit, cu finisaje de înaltă calitate, pentru că este un proiect la care eu țin foarte mult. Am cumpărat acest teren din anul 2005 sau 2006, dar nu am găsit până acum înțelegere la nivelul administrației locale. Acum, am găsit poarta deschisă, un partener adevărat și pot să vă spun că nu vor fi cele mai ieftine apartamente din Câmpina, dar voi fi sigur cele mai frumoase. Cele 200 de apartamente vor aduce în Câmpina aproximativ 700-800 de tranzacții imobiliare, cu toate avantajele care decurg de aici, ceea ce, din experiența mea, pot să vă spun că va fi un adevărat boom economic pentru Câmpina”, a precizat Yigal Zuhar, investitorul în acest proiect.
De asemenea, cei prezenți au putut viziona un filmuleț de prezentare a proiectului, iar primarul Alin Moldoveanu i-a oferit lui Yigal Zuhar o plachetă în semn de recunoștință și apreciere pentru sponsorizările efectuate la Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor.
Mai multe detalii despre acest proiect imobiliar puteți găsi pe site-ul campinaresidence.ro.

12786 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florea Constantin 08.12.2023 12:37 SUCCES .....
  • Catalin 08.12.2023 15:19 Așadar in Campina vor mai fi 200 de apartamente goale, deși cred ca e o minciuna publicitara. Vor fi construite in final 20. Alaturi de apartamentele din blocul de la Kaufland, care se dezintegreaza in mod natural si alaturi de multele apartamente goale din centrul orașului, un fel de investitii imobiliare, cao soluție la sistemul bancar Romanesc.
  • Dinicu George 08.12.2023 22:08 Sunt interesat de un apartament cu 3 camere?
  • Tudor 09.12.2023 10:24 Înțeleg eu bine, a găsit „înțelegere” pentru că a sponsorizat Festivalul primarului? Asta se numește altfel.
  • El Puerco 09.12.2023 11:28 Sper ca complexul de apartamente are loc de parcare pentru cel putin 200 de masini, fiecare apartament trebuie sa aibe un loc de parcare.
  • Stan Magdalena 10.12.2023 09:53 Sunt impresionata până la lacrimi.Totul în scop electoral !!!

Eveniment

1670 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2755 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

854 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

968 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.