Despre ecologie în limba franceză la o lecție deschisă a cercului metodic din zona Câmpina, la Școala Cuza

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a avut loc miercuri, 18 mai 2022, o lecție deschisă a cercului metodic de limba franceză pentru profesorii din zona Câmpina. Lecția a fost susținută de profesor Geanina Stan.

Lecția propriu-zisă a fost extrem de interesantă, desfășurată după un format aparte, din care nu au lipsit cântecele și jocurile pe teme de ecologie, toate în limba franceză, dar și folosirea unor diverse aplicații pe telefoanele mobile. La final, copiii, împărțiți pe echipe, au avut de realizat niște planșe pe aceeași ofertantă și mereu de actualitate temă - ecologia. (video)
La eveniment au fost prezenți inspector Georgiana Coman și Maria Nistorescu - șefa cercului metodic din zona Câmpina, de la Azuga până la Băicoi - Filipești, mai mulți profesori de limba franceză din zonă, dar și reprezentanți ai conducerii școlii gazdă. Dincolo de lecția deschisă, invitații au avut ocazia să viziteze apoi și Muzeul Memorial ”Nicolae Grigorescu”.
O experiență interesantă pentru toți participanții - de la copii la profesori.

2613 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1917 vizualizari
31 mar. 2023 20:54

Programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și localitățile învecinate

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL anunță programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește 17 aprilie 2023, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează. În restul zilelor, se va desfășura programul normal de colectare a deșeurilor.

1710 vizualizari
29 mar. 2023 08:40

Primăria Sinaia deschide Campania “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului

Campania "Verde Crud" 2023 se va derula în perioada 30 martie-13 aprilie 2023 și este pentru al 18-lea an consecutiv când Primăria Sinaia organizează această campanie de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.