Despre ecologie în limba franceză la o lecție deschisă a cercului metodic din zona Câmpina, la Școala Cuza

Social (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a avut loc miercuri, 18 mai 2022, o lecție deschisă a cercului metodic de limba franceză pentru profesorii din zona Câmpina. Lecția a fost susținută de profesor Geanina Stan.

Lecția propriu-zisă a fost extrem de interesantă, desfășurată după un format aparte, din care nu au lipsit cântecele și jocurile pe teme de ecologie, toate în limba franceză, dar și folosirea unor diverse aplicații pe telefoanele mobile. La final, copiii, împărțiți pe echipe, au avut de realizat niște planșe pe aceeași ofertantă și mereu de actualitate temă - ecologia. (video)
La eveniment au fost prezenți inspector Georgiana Coman și Maria Nistorescu - șefa cercului metodic din zona Câmpina, de la Azuga până la Băicoi - Filipești, mai mulți profesori de limba franceză din zonă, dar și reprezentanți ai conducerii școlii gazdă. Dincolo de lecția deschisă, invitații au avut ocazia să viziteze apoi și Muzeul Memorial ”Nicolae Grigorescu”.
O experiență interesantă pentru toți participanții - de la copii la profesori.

3143 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2702 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1733 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

60 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

786 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.