CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

- Social -

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

Acest hub educațional va fi locul unde elevii vor putea să-și dezvolte gândirea creativă și logică, să colaboreze, să experimenteze și să cunoască noțiuni de bază de programare, să afle despre fenomenele care se produc în atmosferă, pe cer, în timpul zilei și pe timpul nopții, să învețe despre Sistemul Solar și să plece în ”călătorii virtuale” prin Univers sau să exploreze situații problemă ale mediului înconjurător la nivel local, regional și global și să demonstreze responsabilitate și respect față de natură.
Deschiderea oficială a activităților proiectului a avut loc joi, 28 septembrie, la Colegiul Tehnic Forestier, în prezența reprezentanților Fundației Comunitare Prahova, care implementează Fondul Științescu în județul nostru, precum și a directorului Vali Șerban.
În Hub-ul educațional Științescu al Colegiului Tehnic Forestier Câmpina, înființat în ediția 4.0 a Fondului Științescu Prahova, 50 de elevi vor lua parte la o serie de ateliere interactive și distractive, care le vor facilita cunoașterea și familiarizarea cu domenii fascinante precum: robotica, astronomia si astrofizica, ecologia. La acest lucru va contribui semnificativ și faptul că vor face cunoștință cu specialiști din domeniile STEM/STEAM, invitați la activități.
Prin implicarea în aceste ateliere, în următoarele luni, elevii vor avea ocazia să realizeze diferite obiecte sau roboți cu mâinile lor, lucru care le va deschide apetitul pentru științe și tehnologiile moderne și le va dezvolta spiritul de inițiativă, curiozitatea și imaginația. 
Echipa de proiect este formată din prof. Sorin Milea (informatică), prof. Vali Șerban (geografie), prof. Carmen Voinea (discipline economice), prof. Alina Panait (discipline economice), prof. Emilia Secăreanu (fizică), prof. George Mitrof (discipline tehnice, silvicultură), Amalia Calafeteanu (contabil).


01 Oct 2023 16:40 3653 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
752 vizualizari 22 May 2024 20:06 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Luni, 20 mai, elevi și cadre didactice de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina au continuat cursurile de prim-ajutor și igienă, de această dată pentru elevii din ciclul primar și ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială Centrală.

citeste mai mult
549 vizualizari 21 May 2024 07:29 Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Fundașia Zamolxes din Câmpina va implementa proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generation 2.0” o mobilitate a tinerilor Erasmus+, care va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie și va reuni 45 participanți din Bulgaria, Italia, Polonia, Lituania și, desigur, România. 

citeste mai mult
2380 vizualizari 18 May 2024 09:50 199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

În întreaga țară, vineri, 17 mai, a avut loc Bursa generală a locurilor de muncă. La Câmpina, aceasta a avut loc în premieră la Casa Tineretului, având în vedere că la Casa de Cultură - locul tradițional de desfășurare al bursei - se află Biroul Electoral pentru alegerile locale din 9 iunie.

citeste mai mult
1814 vizualizari 17 May 2024 19:39 Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Este mai puțin obișnuit ca la un liceu tehnologic să aibă loc o conferință pe teme istrorice. Și, totuși, așa ceva s-a întâmplat la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, joi, 16 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV