În instanță, pro-pasaj vs contra-pasaj 1-0, dar bătălia continuă

Actualitate (Categoria articolului)

Disputa privind celebrul pasaj subteran din centrul municipiului Câmpina a ajuns în instanță, așa cum CâmpinaTV.ro a prevăzut cu multe luni în urmă. 

Vă reamintim că Asociațiile Câmpina Curată și Pentru Câmpina au solicitat revocarea hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran. Cum administrația câmpineană a refuzat revocarea acelor hotărâri, s-a ajuns în instanța de contencios administrativ, iar la primul termen cele două asociații au solicitat suspendarea aplicării hotărârilor locale în discuție până la soluționarea cauzei. 
Instanța s-a pronunțat și a decis respingerea suspendării hotârărilor, admițând excepția formulată de Primăria Câmpina privind lipsa de interes din partea celor două asociații. Practic, acestea trebuiau să demonstreze instanței că au și un interes privat, nu doar unul public pentru a solicita suspendarea și revocarea hotărârilor privind pasajul subteran.
Este o victorie a susținătorilor pasajului, dar au câștigat doar o etapă, nu și bătălia. Cu alte cuvinte, disputa din instanță va continua...

2160 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 14.07.2023 05:33 Care justitie? Care instanta? In primul rand un asemenea proces nu poate fi judecat la Campina, nu ca in alta parte justitia ar fi mai corecta. Cum anticipam “ ordinul de la partid” se executa, orasul va fi distrus de incompetenta si dorinta aberanta a unui primar care, parerea mea, nu a facut absolut nimic notabil pentru oras. Singura scapare ar fi noile alegeri dar ma indoiesc de capacitatea campinenilor de a se trezi iar “ baietii destepti” nu stau degeaba, ei lucreaza tot timpul…Campina , la fel ca toata Romania, este intr-un mare rahat!

Actualitate

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

754 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

1321 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.