CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

În instanță, pro-pasaj vs contra-pasaj 1-0, dar bătălia continuă

- Actualitate -

În instanță, pro-pasaj vs contra-pasaj 1-0, dar bătălia continuă

Disputa privind celebrul pasaj subteran din centrul municipiului Câmpina a ajuns în instanță, așa cum CâmpinaTV.ro a prevăzut cu multe luni în urmă. 

Vă reamintim că Asociațiile Câmpina Curată și Pentru Câmpina au solicitat revocarea hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran. Cum administrația câmpineană a refuzat revocarea acelor hotărâri, s-a ajuns în instanța de contencios administrativ, iar la primul termen cele două asociații au solicitat suspendarea aplicării hotărârilor locale în discuție până la soluționarea cauzei. 
Instanța s-a pronunțat și a decis respingerea suspendării hotârărilor, admițând excepția formulată de Primăria Câmpina privind lipsa de interes din partea celor două asociații. Practic, acestea trebuiau să demonstreze instanței că au și un interes privat, nu doar unul public pentru a solicita suspendarea și revocarea hotărârilor privind pasajul subteran.
Este o victorie a susținătorilor pasajului, dar au câștigat doar o etapă, nu și bătălia. Cu alte cuvinte, disputa din instanță va continua...


13 Jul 2023 16:39 2292 vizualizari


Comentarii


  • 14.07.2023 05:33 diss Care justitie? Care instanta? In primul rand un asemenea proces nu poate fi judecat la Campina, nu ca in alta parte justitia ar fi mai corecta. Cum anticipam “ ordinul de la partid” se executa, orasul va fi distrus de incompetenta si dorinta aberanta a unui primar care, parerea mea, nu a facut absolut nimic notabil pentru oras. Singura scapare ar fi noile alegeri dar ma indoiesc de capacitatea campinenilor de a se trezi iar “ baietii destepti” nu stau degeaba, ei lucreaza tot timpul…Campina , la fel ca toata Romania, este intr-un mare rahat!
157 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1852 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1732 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1519 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV