Câmpinenii și administrația locală, pe frecvențe diferite. Iată cine va cânta la Festivalul "Serbările Toamnei" 2017

Eveniment (Categoria articolului)

Cea de-a X-a ediție a Festivalului "Serbările Toamnei" va avea loc în perioada 16-17 septembrie 2017. Astăzi a fost semnat contractul cu firma care a câștigat licitația pentru organizarea evenimentului. Și tot astăzi am aflat care sunt artiștii care vor urca pe scena festivalului de la Câmpina.

Sâmbătă, 16 septembrie: interpreții de muzică populară IRINA LOGHIN ȘI DAN ARDELEAN, apoi CORINA și TRUPA VUNK
Duminică, 17 septembrie: MIOARA VELICU și ANGELICA BĂLAȘA (muzică populară), apoi PEPE și RONA HARTNER cu Orchestra ZURALIA

S-ar putea ca unii dintre dumneavoastră să fiți dezamăgiți, dar acesta este programul pe care ni-l oferă administrația locală la ediția aniversară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2017. Constatăm că artiștii preferați de o mare parte a publicului câmpinean (și ne referim aici la publicul tânăr și foarte tânăr) nu se află pe listă și mai constatăm cu mare părere de rău că și anul acesta spectacolele de la Câmpina vor fi sub cele organizate în comunele vecine. Dar poate că ne înșelăm noi și totul va decurge foarte bine, iar toată lumea va fi mulțumită.
Noutăți legate de festival nu prea mai sunt, deocamdată. Vom avea o deschidere oficială, sâmbătă dimineața, animație stradală, terase, tineri soliști, formații și ansambluri locale, care vor cânta în timpul zilei. Vom reveni cu programul complet al manifestărilor atunci când el va fi definitivat.

Citiți și Iată pe cine vor câmpinenii să vadă pe scena Festivalului "Serbările Toamnei" 2017. Top preferințe

10020 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A 17.08.2017 12:04 Au fost artisti mai cunoscuti la BRebu :))

Eveniment

629 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

1950 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

Alte stiri recente

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.

1524 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.