Incidente la festivalul de la Cornu. Un spectator a tras cu un pistol cu bile în Anna Lesko

Actualitate (Categoria articolului)

În comuna Cornu a avut loc, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, cea de-a opta ediție a Festivalului 'Florilor de tei'. În timpul concertului de aseară, un spectator din primele rânduri a tras cu un pistol cu bile în Anna Lesko. Solista a fost rănită la picior, dar și-a continuat show-ul.

Când a coborât de pe scenă, Anna Lesko le-a spus organizatorilor ce s-a întâmplat, iar prezentatorul a făcut apel la public să nu se mai producă astfel de incidente. După Anna Lesko, pe scenă a urcat Delia care le-a spus spectatorilor: 'Dacă se întâmplă ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat mai devreme Annei Lesko, oprim concertul și plecăm acasă. Fără glume proaste, vă rog!' 
Din fericire, alte incidente nu s-au mai produs. Din păcate, însă, cel care a tras cu pistolul cu bile în Anna Lesko nu a fost identificat. Cântăreața nu a depus nicio plângere, prin urmare nici nu se fac cercetări. După cum ne-au precizat reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei, în mod cert nu a fost vorba despre un pistol cu aer comprimat, pentru că acesta ar fi făcut zgomot, iar rana provocată ar fi fost gravă. Mai ales că s-a tras din primele rânduri. Oricum, este un incident neplăcut. Sunt multe festivaluri în localitățile prahovene, dar rar se întâmplă să facă cineva glume proaste pe seama artiștilor care vin să cânte. Iar să tragă cu un pistol în ei, fie el chiar și cu bile, nu s-a mai întâmplat vreodată.

10657 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mihai dumitrescu 01.08.2016 12:52 se pare ca avem probleme minore dar grave la astfel de spectacole, ar trebuii masuri mai amanuntite , pentru ca nu stim ce este in capul fiecaruia, sper ca autorul a fost retinut !
  • Admin 01.08.2016 19:29 Nu a fost prins. Nu a fost nici macar cautat.
  • gigi 02.08.2016 12:14 Hai sa ne punem intrebarea daca nu era cu bile pistolul si sa zicem ca era cu .....glont. priblema e cum a ajuns acolo si problema cea mai mare e ce faceau jandarmi de nu l-au vazut. ORDINE SI SIGURANTA.JANDARMERIA SI POLITIA ROMANA TREZITI-VA.

Actualitate

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2692 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3823 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.