CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Acțiune de suflet la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina - ”Pledoarie pentru rânduială”

- Social -

Acțiune de suflet la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina - ”Pledoarie pentru rânduială”

Momente frumoase, pline de încărcătură emoțională miercuri, 22 martie 2023, la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, acolo unde a avut loc acțiunea ”Pledoarie pentru rânduială: elemente de port popular românesc cu miros de lavandă și busuioc”, inclusă în calendarul activităților Casei Corpului Didactic Prahova.

Evenimentul a fost coordonat de profesor Dana Ștefan și profesor Elisabeta Milea, la ideea și cu sprijinul profesorilor de învățământ primar Mirela Gherghiceanu și Iulia Negoiță. În fața copiilor de la clasele a II-a și a IV-a din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” a fost prezentată o mică expoziție cu obiecte tradiționale - de la ii și fote la obiecte meșteșugărești, iar colegii lor mai mari - Livia Pisăliță, Maria Cojocaru și Mihail Mihalache au oferit momente artistice foarte frumoase și aplaudate. De asemenea, copiii din ciclul primar au avut și ei un scurt moment artistic, prin Ilinca Alexandrescu, apoi cu toții dansat o horă și au cântat o melodie de Paște.
”Concluziile” și cuvântul de închidere al acestei acțiuni i-au aparținut profesorului Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.


23 Mar 2023 07:44 3012 vizualizari


Comentarii


  • 23.03.2023 22:40 Dacul Liber Felicitari elevilor Colegiului Nicolae Grigorescu, succes si intotdeauna luptatori pentru apararea valorilor traditionale romanesti crestine. Insa nu poate fi omis efortul educatorii ce cu grija si intelepciune, sadesc in uriasa si dornica memorie colectiva adevaratele informatii reprezentand Romania Suverana.. Poezii despre România. „Sunt român”, de Bogdan Petriceicu Hașdeu Eu din români îmi trag sorgintea. C-o sfântă dragoste-i iubesc şi pentru tot ce-i românesc, oricând, şi braţele şi mintea şi sufletul mi le jertfesc.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
298 vizualizari 21 May 2024 07:29 Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Fundașia Zamolxes din Câmpina va implementa proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generation 2.0” o mobilitate a tinerilor Erasmus+, care va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie și va reuni 45 participanți din Bulgaria, Italia, Polonia, Lituania și, desigur, România. 

citeste mai mult
2244 vizualizari 18 May 2024 09:50 199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

În întreaga țară, vineri, 17 mai, a avut loc Bursa generală a locurilor de muncă. La Câmpina, aceasta a avut loc în premieră la Casa Tineretului, având în vedere că la Casa de Cultură - locul tradițional de desfășurare al bursei - se află Biroul Electoral pentru alegerile locale din 9 iunie.

citeste mai mult
1767 vizualizari 17 May 2024 19:39 Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Este mai puțin obișnuit ca la un liceu tehnologic să aibă loc o conferință pe teme istrorice. Și, totuși, așa ceva s-a întâmplat la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, joi, 16 mai 2024.

citeste mai mult
1753 vizualizari 16 May 2024 23:08 Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

După ce a câștigat etapa județeană a Olimpiadei de Dezbateri, echipa ”Dacii și romanii” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a participat la faza națională, care s-a desfășurat la Constanța.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV