Înaintea meciului cu CS Câmpina, Costin Plăvache a demisionat de la conducerea tehnică a liderului Tricolorul Breaza!

Sport (Categoria articolului)

Lovitură de teatru în curtea liderului Ligii A Prahova, formația Tricolorul Breaza, cu numai câteva zile înaintea derby-ului cu CS Câmpina, ocupanta locului secund, la șase puncte de brezeni.

Informația a fost confirmată pe pagina de Facebook a clubului din Breaza. ”Antrenorul echipei de fotbal seniori dl Costin Plăvache a decis să-și înainteze demisia din funcția de antrenor principal al echipei. Această hotărâre a fost luată în urma unor probleme strict legate de vestiar, aspecte pe care le vom rezolva în familie. Pentru că dl Plăvache este un membru al familiei, își va continua activitatea de antrenor la grupa juniori A și D din cadrul clubului. Costin Plăvache lasă echipa pe primul loc, la șase puncte distanță de locul doi, dar în fața a două jocuri capitale care probabil pot decide campioana județului Prahova. Toți factorii implicați în viața și activitatea clubului vor identifica și vor lua cele mai bune decizii pentru a depăși această situație dificilă. Mulțumim Costin Plăvache și succes în continuare!”
În momentul de față, cel mai probabil, pe banca tehnică a echipei din Breaza, la meciul de sâmbătă cu CS Câmpina, ar putea sta ”secundul” Laurențiu Urdea.

2313 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2171 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

2929 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Alte stiri recente

1142 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1533 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.