Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Cutiile din imagine conțin o parte din contractele de lucrări publice cerute de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. O mică parte pentru că, după cum vă informam într-un articol anterior, lista solicitată de DNA a fost foarte lungă.

Scriam atunci și vă reamintim acum că, potrivit unor surse din Primăria Câmpina, procurorii DNA au fost interesați de toate contractele de achiziții publice (licitații, selecții de oferte) și de contractele de execuție a lucrărilor din perioada 2013-2016. Și este vorba despre achiziții publice și lucrări atât de la Primărie, cât și de la instituțiile subordonate, inclusiv școli și spitale. Mai mult, după cum ne-au precizat sursele noastre, s-au cerut și informații legate de consumul de carburant pentru mașinile din dotarea Primăriei. 
Solicitarea procurorilor a venit la scurt timp după audierea, la DNA Ploiești, a primarului Horia Tiseanu, a șoferului acestuia - Robert Hintz, a fostului director al Direcției Economice - Gheorghe Ecaterinescu și a fostului șef al Poliției Locale Câmpina - Carmen Gheorghe. Împotriva celor menționați, cu excepția lui Robert Hinz, a început urmărirea penală pentru abuz în serviciu și luare de mită - în cazul lui Horia Tiseanu și pentru complicitate la abuz în serviciu - în cazul celorlalte persoane. Vă reamintim, primarul Câmpinei a fost pus sub control judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția. Din informațiile noastre, cu câteva zile înainte de audierea primarului, la DNA au fost chemate mai multe persoane, toate cu funcții de conducere în administrația locală câmpineană.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Și totuși, cine l-a denunțat pe primarul Horia Tiseanu la DNA?

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

4309 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • un adversar 10.10.2016 13:48 Adio mancare gratis la localuri,petreceri private.Primare ai ramas decat cu ceva fani (pensionari).A sosit ceasul-asta seara dansam in familie

Actualitate

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

Alte stiri recente

799 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

337 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.