Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Politică (Categoria articolului)

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

Costel Filip ne-a vorbit despre motivele pentru care a candidat și de ce a ales să candideze independent și nu ca membru al unui partid, dar și despre rezultatul pe care l-a obținut la scrutinul din 27 septembrie 2020. De asemenea, a avut un răspuns interesant (pe care îl veți putea afla urmărind emisiunea) la întrebarea ”dacă l-a ajutat în obținerea rezultatului faptul că și pentru funcția de primar al municipiului a candidat un independent, care a și câștigat de altfel alegerile?”
Singurul consilier independent din Consiliul Local Câmpina ne-a mai vorbit despre avantajele statutului său de independent într-un Consiliu Local din care fac parte nu mai puțin de șase formațiuni politice și ne-a mărturisit că a fost căutat de reprezentanți ai partidelor de pe ambele părți ale eșichierului politic pentru a-i câștiga votul în CL la un proiect sau altul.
”Digitalizarea activității administrației locale și evaluarea personalului Primăriei sunt două dintre proiectele pe care le voi aduce în atenția Consiliului Local pentru anul următor și nu-mi rămâne decât să le demonstrez că ambele sunt în folosul contribuabilului câmpinean pentru a fi votate”, a afirmat Costel Filip, atunci când s-a referit la ce-și propune pentru următorul an de mandat.

4589 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2558 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

8 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

1654 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

1 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

34 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1705 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.