Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Politică (Categoria articolului)

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

Costel Filip ne-a vorbit despre motivele pentru care a candidat și de ce a ales să candideze independent și nu ca membru al unui partid, dar și despre rezultatul pe care l-a obținut la scrutinul din 27 septembrie 2020. De asemenea, a avut un răspuns interesant (pe care îl veți putea afla urmărind emisiunea) la întrebarea ”dacă l-a ajutat în obținerea rezultatului faptul că și pentru funcția de primar al municipiului a candidat un independent, care a și câștigat de altfel alegerile?”
Singurul consilier independent din Consiliul Local Câmpina ne-a mai vorbit despre avantajele statutului său de independent într-un Consiliu Local din care fac parte nu mai puțin de șase formațiuni politice și ne-a mărturisit că a fost căutat de reprezentanți ai partidelor de pe ambele părți ale eșichierului politic pentru a-i câștiga votul în CL la un proiect sau altul.
”Digitalizarea activității administrației locale și evaluarea personalului Primăriei sunt două dintre proiectele pe care le voi aduce în atenția Consiliului Local pentru anul următor și nu-mi rămâne decât să le demonstrez că ambele sunt în folosul contribuabilului câmpinean pentru a fi votate”, a afirmat Costel Filip, atunci când s-a referit la ce-și propune pentru următorul an de mandat.

3942 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2606 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2614 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1129 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

1313 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.