Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Politică (Categoria articolului)

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

Costel Filip ne-a vorbit despre motivele pentru care a candidat și de ce a ales să candideze independent și nu ca membru al unui partid, dar și despre rezultatul pe care l-a obținut la scrutinul din 27 septembrie 2020. De asemenea, a avut un răspuns interesant (pe care îl veți putea afla urmărind emisiunea) la întrebarea ”dacă l-a ajutat în obținerea rezultatului faptul că și pentru funcția de primar al municipiului a candidat un independent, care a și câștigat de altfel alegerile?”
Singurul consilier independent din Consiliul Local Câmpina ne-a mai vorbit despre avantajele statutului său de independent într-un Consiliu Local din care fac parte nu mai puțin de șase formațiuni politice și ne-a mărturisit că a fost căutat de reprezentanți ai partidelor de pe ambele părți ale eșichierului politic pentru a-i câștiga votul în CL la un proiect sau altul.
”Digitalizarea activității administrației locale și evaluarea personalului Primăriei sunt două dintre proiectele pe care le voi aduce în atenția Consiliului Local pentru anul următor și nu-mi rămâne decât să le demonstrez că ambele sunt în folosul contribuabilului câmpinean pentru a fi votate”, a afirmat Costel Filip, atunci când s-a referit la ce-și propune pentru următorul an de mandat.

5208 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

5399 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

3968 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

189 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

453 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.