Luni, 27 noiembrie, se reia circulația rutieră pe DJ 101P, de la Poiana Câmpina spre Bobolia și Măgureni

Actualitate (Categoria articolului)

Este o veste mult-așteptată de locuitorii satului Bobolia din Poiana Câmpina și nu doar de ei, ci de toți cei care au fost afectați în ultimele trei luni de blocarea DJ 101P. Anunțul privind reluarea circulației a fost făcut de viceprimarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, în urma asigurărilor date de firma constructoare că va termina asfaltarea în acest week-end. Va fi reluată circulația autoturismelor și autovehiculelor cu masa de până la 7,5 tone.

Vă reamintim că, la data de 28 august 2017, circulaţia pe drumul județean 101P, între Poiana Câmpina şi satul Bobolia, a fost blocată în vederea executării unor lucrări. Este vorba despre refacerea podețului de la km 23, de sub carosabil, precum și refacerea taluzului pe malul stâng al pârâului Tulburea, la km 23+400m. După cum a anunțat Consiliul Județean, administratorul drumului și finanțatorul lucrărilor, circulația urma să se reia la 20 octombrie 2017, lucru care nu s-a întâmplat și care i-a nemulțumit pe locuitorii satului Bobolia. Aceștia erau nevoiți să ocolească pe la Măgureni - Florești - DN1, pentru a ajunge apoi în Câmpina. Și invers, pentru a se întoarce acasă. Pe 31 octombrie, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile și pentru a cere socoteală reprezentanților CJ și firmei constructoare. Acum, podețul a fost finalizat și drumul va fi asfaltat în zona respectivă, iar de luni se reia circulația.

6037 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cojocaru vasile 25.11.2017 18:54 Ce comentarii sa mai faci?Este o lucrare de "rasu-plansu".Aceasta firma este complet neserioasa.Nu este admisibil sa blochezi un drum public mai mult de trei luni motivand ca este o greseala de proiectare.Daca este asa,din ce motiv nu a stat proiectantul la fata locului pentru a oferi solutii de rezolvare.Eu,ca participant la trafic,m-am deplasat de nenumarate dati la fata locului pentru a observa cum decurg lucrarile-o letargie deplorabila.Acum 24.11.2017,lucrarea fiind partial terminata se asteapta sa vina "MARIA SA CIFA CU BITUM " pentru asfaltare.Bataie de joc,sfidare...Asa se lucreaza in Romania.Si ne mai miram din ce motiv nu prosperam.

Actualitate

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1318 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.