Luni, 27 noiembrie, se reia circulația rutieră pe DJ 101P, de la Poiana Câmpina spre Bobolia și Măgureni

Actualitate (Categoria articolului)

Este o veste mult-așteptată de locuitorii satului Bobolia din Poiana Câmpina și nu doar de ei, ci de toți cei care au fost afectați în ultimele trei luni de blocarea DJ 101P. Anunțul privind reluarea circulației a fost făcut de viceprimarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, în urma asigurărilor date de firma constructoare că va termina asfaltarea în acest week-end. Va fi reluată circulația autoturismelor și autovehiculelor cu masa de până la 7,5 tone.

Vă reamintim că, la data de 28 august 2017, circulaţia pe drumul județean 101P, între Poiana Câmpina şi satul Bobolia, a fost blocată în vederea executării unor lucrări. Este vorba despre refacerea podețului de la km 23, de sub carosabil, precum și refacerea taluzului pe malul stâng al pârâului Tulburea, la km 23+400m. După cum a anunțat Consiliul Județean, administratorul drumului și finanțatorul lucrărilor, circulația urma să se reia la 20 octombrie 2017, lucru care nu s-a întâmplat și care i-a nemulțumit pe locuitorii satului Bobolia. Aceștia erau nevoiți să ocolească pe la Măgureni - Florești - DN1, pentru a ajunge apoi în Câmpina. Și invers, pentru a se întoarce acasă. Pe 31 octombrie, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile și pentru a cere socoteală reprezentanților CJ și firmei constructoare. Acum, podețul a fost finalizat și drumul va fi asfaltat în zona respectivă, iar de luni se reia circulația.

5938 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cojocaru vasile 25.11.2017 18:54 Ce comentarii sa mai faci?Este o lucrare de "rasu-plansu".Aceasta firma este complet neserioasa.Nu este admisibil sa blochezi un drum public mai mult de trei luni motivand ca este o greseala de proiectare.Daca este asa,din ce motiv nu a stat proiectantul la fata locului pentru a oferi solutii de rezolvare.Eu,ca participant la trafic,m-am deplasat de nenumarate dati la fata locului pentru a observa cum decurg lucrarile-o letargie deplorabila.Acum 24.11.2017,lucrarea fiind partial terminata se asteapta sa vina "MARIA SA CIFA CU BITUM " pentru asfaltare.Bataie de joc,sfidare...Asa se lucreaza in Romania.Si ne mai miram din ce motiv nu prosperam.

Actualitate

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1579 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1535 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)