Luni, 27 noiembrie, se reia circulația rutieră pe DJ 101P, de la Poiana Câmpina spre Bobolia și Măgureni

Actualitate (Categoria articolului)

Este o veste mult-așteptată de locuitorii satului Bobolia din Poiana Câmpina și nu doar de ei, ci de toți cei care au fost afectați în ultimele trei luni de blocarea DJ 101P. Anunțul privind reluarea circulației a fost făcut de viceprimarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, în urma asigurărilor date de firma constructoare că va termina asfaltarea în acest week-end. Va fi reluată circulația autoturismelor și autovehiculelor cu masa de până la 7,5 tone.

Vă reamintim că, la data de 28 august 2017, circulaţia pe drumul județean 101P, între Poiana Câmpina şi satul Bobolia, a fost blocată în vederea executării unor lucrări. Este vorba despre refacerea podețului de la km 23, de sub carosabil, precum și refacerea taluzului pe malul stâng al pârâului Tulburea, la km 23+400m. După cum a anunțat Consiliul Județean, administratorul drumului și finanțatorul lucrărilor, circulația urma să se reia la 20 octombrie 2017, lucru care nu s-a întâmplat și care i-a nemulțumit pe locuitorii satului Bobolia. Aceștia erau nevoiți să ocolească pe la Măgureni - Florești - DN1, pentru a ajunge apoi în Câmpina. Și invers, pentru a se întoarce acasă. Pe 31 octombrie, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile și pentru a cere socoteală reprezentanților CJ și firmei constructoare. Acum, podețul a fost finalizat și drumul va fi asfaltat în zona respectivă, iar de luni se reia circulația.

6112 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cojocaru vasile 25.11.2017 18:54 Ce comentarii sa mai faci?Este o lucrare de "rasu-plansu".Aceasta firma este complet neserioasa.Nu este admisibil sa blochezi un drum public mai mult de trei luni motivand ca este o greseala de proiectare.Daca este asa,din ce motiv nu a stat proiectantul la fata locului pentru a oferi solutii de rezolvare.Eu,ca participant la trafic,m-am deplasat de nenumarate dati la fata locului pentru a observa cum decurg lucrarile-o letargie deplorabila.Acum 24.11.2017,lucrarea fiind partial terminata se asteapta sa vina "MARIA SA CIFA CU BITUM " pentru asfaltare.Bataie de joc,sfidare...Asa se lucreaza in Romania.Si ne mai miram din ce motiv nu prosperam.

Actualitate

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2170 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.