CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Lungu, locul 9 pentru România la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia

- Sport -

Andreea Lungu, locul 9 pentru România la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia

Andreea Lungu (legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) a concurat în proba de aruncarea discului, încă din prima zi a Campionatului European pe Echipe, care a început astăzi la Sandnes, în Norvegia.

După un sezon de vară realmente istovitor, cu rezultate remarcabile - titlul balcanic la cadeți la Istanbul, locul 5 la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, de la Baku - Azerbaidjan, titlul de campioană națională la seniori cu un nou record personal, 48,95m, Andreea Lungu a reușit în Norvegia o clasare pe locul 9, cu o aruncarea de 44,46m. Chiar dacă aruncarea a fost inferioară precedentelor participări internaționale la diverse competiții, totuși Andreea Lungu merită toată felicitările pentru cele trei puncte aduse echipei României și chiar pentru simplul - dar deloc banalul - fapt că a ajuns să reprezinte România la competiții internaționale de asemenea anvergură, performanță care nu este la îndemâna multora.
Sâmbătă, în proba de aruncarea suliței va concura o altă sportivă din Câmpina, Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), legitimată acum la SCM Gloria Buzău, pentru că în Câmpina nu s-a găsit - nici nu prea s-a vrut - nici o soluție pentru a o menține în sportul câmpinean și să reprezinte localitatea noastră oriunde merge în lume.


09 Aug 2019 21:17 5334 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
236 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
601 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
410 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV