Andreea Lungu, locul 9 pentru România la Campionatul European de Atletism pe Echipe din Norvegia

Sport (Categoria articolului)

Andreea Lungu (legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) a concurat în proba de aruncarea discului, încă din prima zi a Campionatului European pe Echipe, care a început astăzi la Sandnes, în Norvegia.

După un sezon de vară realmente istovitor, cu rezultate remarcabile - titlul balcanic la cadeți la Istanbul, locul 5 la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, de la Baku - Azerbaidjan, titlul de campioană națională la seniori cu un nou record personal, 48,95m, Andreea Lungu a reușit în Norvegia o clasare pe locul 9, cu o aruncarea de 44,46m. Chiar dacă aruncarea a fost inferioară precedentelor participări internaționale la diverse competiții, totuși Andreea Lungu merită toată felicitările pentru cele trei puncte aduse echipei României și chiar pentru simplul - dar deloc banalul - fapt că a ajuns să reprezinte România la competiții internaționale de asemenea anvergură, performanță care nu este la îndemâna multora.
Sâmbătă, în proba de aruncarea suliței va concura o altă sportivă din Câmpina, Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), legitimată acum la SCM Gloria Buzău, pentru că în Câmpina nu s-a găsit - nici nu prea s-a vrut - nici o soluție pentru a o menține în sportul câmpinean și să reprezinte localitatea noastră oriunde merge în lume.

5236 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1051 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

614 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.