Primim de la cititori. O parcare incredibilă în fața unui centru comercial din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă în week-end chiar în fața intrării în centrul comercial Kaufland, din Câmpina.

După cum se poate vedea clar din imagine, mașina respectivă a parcat chiar în curba din fața intrării, blocând aproape total zona respectivă. Acum, faptul că mașina respectivă operează curse ale unei companii de transport persoane nu este nicio scuză, dimpotrivă, ar putea fi chiar o circumstanță agravantă, pentru că se presupune că vorbim despre șoferi profesioniști, cărora, zilnic, zeci, poate sute de persoane, le încredințează viața. Acum, nu este vorba neapărat de riscul unei amenzi sau de spaima de a fi prins de Poliție, dar - ce părere aveți? - o chestiune așa de obraz, de minim respect față de ceilați oameni, ar putea fi?!
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

2367 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2170 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.