Câmpineanca Ioana Plăvan, campioană națională la aruncarea suliței, la categoria seniori

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a întrecerilor Campionatului Național de Atletism pentru Seniori, competiție care a avut loc în zilele de 30 și 31 iulie, la Pitești, atletismul câmpinean a avut un nou motiv de mândrie, după ce Ioana Plăvan, fostă componentă a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, a câștigat proba de aruncarea suliței.

Eleva antrenorului Nicolae Pavel, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău, Ioana Plăvan s-a impus clar în proba sa favorită, de aruncarea suliței, câștigând titlul național cu o performanță de 46,72m. Ioana Plăvan (21 de ani) le-a devansat cu aproximativ patru metri pe celelalte ocupante ale podiumului - Alisia Paruba (16 ani, Athletic Adjud) - 42,87m și Ana Țermure (44 de ani, Steaua București) - 42,11m. Chiar dacă reprezintă acum gruparea din Buzău, Ioana Plăvan a adus un motiv de mândrie pentru atletismul câmpinean, după ce, cu numai o zi înainte, și Andreea Lungu, legitimată la CSS "Constantin Istrati", a câștigat titlul național de seniori în proba de aruncarea discului, chiar cu un nou record personal, 48,95m.

Citiți și Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului

4985 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

1721 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.