Apa și canalizarea se scumpesc de la 1 iulie 2018, în toate localitățile unde operator este HidroPrahova

Actualitate (Categoria articolului)

HidroPrahova anunță ajustarea tarifelor la apă și canalizare pentru toți abonații din aria de operare, începând cu 1 iulie 2018. După cum știți, prețurile la apă și canalizare nu mai sunt stabilite pe plan local, fiind incluse în Strategia de tarifare pentru perioada 2016-2018, aprobată de Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriatul pentru Managementul Apei - Prahova".

Iată noile tarife la serviciile de apă și canalizare:
- apă potabilă - 5,11 lei/mc cu tot cu TVA (vechiul tarif era 4,50 lei/mc)
- canalizare - 3,40 lei/mc cu tot cu TVA (vechiul tarif era 3,09 lei/mc)
După cum se precizează în comunicatul remis de HidroPrahova, "ajustarea prețurilor și tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare a fost aprobată prin Decizia nr. 82/13.06.2018 a Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și se încadrează în prevederile Actului Adițional nr. 19/2016 la Contractul de delegare de gestiune, încheiat între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriatul pentru Managementul Apei – Prahova și societatea HIDRO PRAHOVA SA".

5472 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ION 20.06.2018 22:19 Se scumpeste conform cu....Se incadreaza la.... dar calitatea scade vezi investitiile lăsate balta.
  • Diana 21.06.2018 17:39 Ar trebui mai întâi sa face ceva la rețeaua de canalizare nu sa vina in fiecare dimineața pe strada Zorilor sa ia cate o cisterna de rahat din canalizare astfel încât sa nu dea peste. Pe factura apare un cost exorbitant pentru costul de canalizare, aproape cat este costul apei pe care o consumam. Mai mult decât atât la fiecare ploaie pe strada C Stere canalizarea refuleaza si pe toată strada nu vezi decât rahat si hârtie igienica folosită. Pentru asta plătim costul de canalizare? Sa iti fie scârbă pe merge pe strada? Va dați seama câți microbi se împraștie pe strada? Pentru asta trebuie sa plătim mai mult la Hidro Prahova?
  • Laur 25.06.2018 17:24 Multumim PSD! D-abia va astept cu cerseala de voturi la Campina, sa va zic ceva din suflet voua, tuturor consilierilor care dormiti in bocanci pe banii nostri...

Actualitate

2355 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1603 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

170 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1282 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.