Circulația rutieră va fi blocată pe Bulevardul Carol I, de vineri seară până luni dimineață, pentru organizarea "Serbărilor Toamnei" 2017

Actualitate (Categoria articolului)

La sfârșitul acestei săptămâni, la Câmpina va avea loc cea de-a X-a ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", iar pentru buna desfășurare a manifestării, administrația locală a decis impunerea unor restricții de circulație.

Astfel, de vineri (15 septembrie), de la ora 18.00, până luni (18 septembrie), ora 8.00, circulația rutieră va fi blocată pe Bulevardul Carol I, de la Hotelul Muntenia până la Spitalul Municipal (intersecția cu Strada Sergent Major Erou Grigore Nicolae). De asemenea, nu va fi permis accesul mașinilor pe Bulevardul Culturii, de la intersecția cu Carol I până la intersecția cu Griviței. Va fi blocată și Calea Doftanei, pe o porțiune foarte mică: cea cuprinsă între Bulevardul Carol I și Strada Mihai Eminescu. Astfel, pe Strada Eminescu se va putea intra doar dinspre răcitor, nu și dinspre centrul localității. 
Scena pentru spectacol va fi montată, ca în fiecare an, pe bulevardul central, în zona intersecției de la Casa Cărții. Deschiderea oficială a Festivalului Serbările Toamnei” Câmpina 2017 va avea loc sâmbătă, la ora 13.00.

Citiți și Programul complet al Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2017

6464 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Moraru Aurelian 15.09.2017 18:47 Nu inteleg de ce nu se organizeaza aceste evenimente pe Bulevardul Culturii. Pe Carol exista permisiunea aceea de parcare pe una din partile bulevardului. Prin organizarea acestor evenimente se priveaza orasul si de acele parcari dupa ce ca de acum de cand s-au inmultit masinile, stam asa de prost cu parcarile.

Actualitate

713 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

927 vizualizari
28 mar. 2023 18:20

A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.

Alte stiri recente

134 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

869 vizualizari
28 mar. 2023 15:19

Conferință dedicată păcii și tinerilor, la Câmpina

Voluntarii de la Grupul informal de inițiativă PeaceJam Câmpina vor organiza, în perioada 22-23 aprilie 2023, la Casa Tineretului, o conferință dedicată păcii și tinerilor.