Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

Istoria schimbării zonelor de impozitare este ceva mai veche. În anul 2019, vechea administrația a decis demararea procedurilor pentru o nouă hartă de impozitare, dar ceea ce a rezultat transforma aproape tot orașul în zona A de impozitare. Harta de impozitare rezultată în urma noilor criterii nu a fost supusă niciodată dezbaterii și votului Consiliului Local. 
Acum, cei cinci consilieri locali vin cu o nouă hartă de impozitare. Am parcurs-o și vă dăm doar două exemple - străzile Alexandru Vlahuță și Buciumului, două dintre străzile cele mai jalnice din Câmpina sunt în zona A de impozitare.
Cui siguranță, sunt multe alte situații concrete care ridică semne de întrebare și care, cu certitudine, vor fi dezbătute în plenul Consiliului Local.

1873 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GIGIOC 26.09.2022 07:37 Mamaaaaa, dar ce au mai inrosit harta asta, au umplut-o de sange ! Si uite asa majoreaza Moldoveanu impozitele campinenilor !Asta chiar vrea sa scoata Campina in strada, ca sa-l dam jos ? Mai intai prostia aia de pasaj si acum mareste impozitele la oameni ? Nimeni nu o sa-l mai voteze inca un mandat ! dezamagire totala in mandatul asta !

Actualitate

1149 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1050 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Alte stiri recente

7856 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

659 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.